2777
2789

عزیزم خودت دیگه بابد بقبه رو نصیحت کنی 😁😁

شوخی کردما .خودم ۳۵ 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از عمرت لذت ببر 

هر کسی لایق درد و دل نیست 

دنبال کسب و کار و در امد باش 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

دقیقا ۳۰ سالمه اگر شوهر نکردی شوهر نکن اگر کردی ک رو نده بخوادازت سواستفاده کنه و هرگز نزار ب روحو روان و خونوادت توهین کنه اگر توهین کرد دیگه وای نیسا 

ووو اخرین اگر خونوادش بهت توهین کردو اون هیچی نگفت دیگهبدون زندگی تا اخر عمرت قراره ب توهین بگذره

من ۲۹سالمه سه ماه بعد سی ساله میشوم... غصه دنیا رو نخور بی فایده است..به حرف های مردم اهمیت نده ..مهم خداست که می‌دونه تو دلت چه خبره....با هیچ کس صمیمی نشو..وزیاد جلب توجه نکن که بی توجهی میاره............من یک مادر هستم و همیشه این حرفا رو به پسرام میگم 

نه بابا عقلم ۱۰ سالشه 

مثل خودم کودکی پس😁😁

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را