2777
2789

[QUOTE=321292878]اصلا باورم نمیشه سی سالم شده هنوز تو حال و هوای بیست و پنج گیر افتادم[/QUOTE منم هی با خودم میگم چطور سی سالم شد ..من سه ماه بعد سی سالم میشه.‌سالها مثل برق میگذره.. داریم کم کم از حالت جوانی و شیطونیاش بیرون میایم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اعتقاد ندارم 

چرااعتقادنداری ،من ۳۳ساله تازه بیدارشدم میگم ۳۳ساله ازعمرمگذشت چه خیری ازدنیا دیدم یه سرچ کن تو گوگل مقام حافظان قران رو،من پیش خودم گفتم من که عمرم هم اینجوری داره به بطالت میره بزاریه کارمفید انجام بده نشستم قران حفظ میکنم خداهم خیلی کمکم میکنه دوست دارم تا اخرش برم انشاالله

بله کاش یاد بگیرم دهنمو گاهی ببندم 

به نظرم این یه اصل خیلی خیلی مهم تو زندگیه من که خیلی ازش ضربه خوردم الان دیگه سعی میکنم اصلا راجب مسایلم با بقیه حرف نزنم دیررسیدم بهش ولی باز بهتر از نرسیدنه 😂

به نظرم این یه اصل خیلی خیلی مهم تو زندگیه من که خیلی ازش ضربه خوردم الان دیگه سعی میکنم اصلا راجب م ...

اخه تو دل ادم سنیگینی میکنه دوس دارم تعریف کنم تا سبک شم و واقعا اسیبشو زیاد دیدم 

درست میگین