2777
2789
عنوان

رفیق بازی شوهرم

324 بازدید | 8 پست

صبح تاپیک زدمو گفتم چجوریه

هرشب بعد کارش میره از آزادی کنار من سواستفاده کرده جدیدا بعضی شبا میره تا صبح از همون راه میره سرکار

من اکثرا تنهام اصلا تو خونه نمیمونه

باهاش حرف زدم درست نشد، قهر کردم فایده نداشت

تهدید به جدایی کردم موقت جواب داد

ولی هربار هی بخشیدمو کوتاه اومدم

این سری سرسخت وایسادم جلوش، بهش گفتم من اینطوری نمیتونم ادامه بدم میخوام تمومش کنم

گفت تو عصبانیت تصمیم نگیرگفتم من مدتهاست بهش فکر کردم، اگه میخوای زندگی کنی روشتو درست کن اگه نه تکلیف منو مشخص کن

امشب برادر بزرگترشو دیدم حرف زدیم بهش گفتم جریان اینه و من دیگه نمیتونم مدارا کنم

گفت داره شورشو در میاره اگه نیاز شد حتی برو خونه بابات که حساب کار بیاد دستش

کار بدی نکردم به برادرش گفتم؟ 

الان از دیشب رفت تا 4 عصر امروز الانم رفت کلی بحث کردم که نره گفت حوصلم سر میره تو خونه بمونم چیکار

رفت، بهش پیام دادم پس منم دست به هیچی نمیزنم ازین به بعد فقط میگردمو میخوابم

ناهار فرداهم درست نکردم تصمیم دارم هیچ کار نکنم تو خونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم داشتم با شوهرم چند سااااال دیگه اخر بیخیال شدم دیدم هرچی میگم و دعوا میکنم لج میکنه بدتر میشه تصمیم گرفتم دیگه بیخیال شدم خودش درست شد بعد چند سال الان از سرکار خونه از خونه سرکار 

پروفایل کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈‍⬛🥺

این مرد درست نمیشه تا چشم بازکنی میبینی با بچه دورت شلوغ شده و چندسال دیگه خیانتهاش یکی یکی برات رو میشه ،آخرم به خاطر بچه ها تحمل می‌کنی .مرد رفیق باز هم هرزه گردی بهش مزه میده هم اعتیاد .تجربه شخصی بعداز بیست سال دارم بهت میگم 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است