2777
2789
عنوان

زایمان بیمارستان الزهرا اصفهان

1263 بازدید | 21 پست

سلام

کسی بیمارستان الزهرا اصفهان زایمان کرده؟ 

راضی بودید یا نه؟

میخوام دکتر اعظم ظفر بخش بیاد بالای سرم ولی شنیدم انشجو میاد راسته؟

هی کی هر چی میدونه بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم اصفهانیم و اصلا بیمارستان الزهرا رو توصیه نمیکنم  باردارم هستم و قصد دارم برم شریعتی ...

اخه من از شریعتی هم بد شنیدم

غرضی سه سال پیش بودم خوب بود

ولی ایندفعه رفتم پیش دکتر اعظم ظفر بخش که خیلی با دقت و صبور بود اازهرا میشینه

اخه من از شریعتی هم بد شنیدم غرضی سه سال پیش بودم خوب بود ولی ایندفعه رفتم پیش دکتر اعظم ظفر بخش ک ...

نمیدونم ولی من میرم شریعتی اتفاقا  منم از الزهرا بد شنیدم و رسیدگی ندارن اما شریعتی و میگن بازسازی شدس بخش زایشگاه و رسیدگی هم عالی

خدایا شکرت🙏🏽

من خودمم اصفهانیم و اصلا بیمارستان الزهرا رو توصیه نمیکنم  باردارم هستم و قصد دارم برم شریعتی ...

چرا تو همه الزهرا ها دانشجو هستن؟؟تبریز هم‌بیمارستان الزهرا مختص دانشجو هستن و اونجا رفتنی کلا ادمو  قط امید میکنن

هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️

صدوقی

«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس فَرق ' چیست !؟»                   - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) .    "🐈‍⬛ عشقِ پیشی..>>            وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀