2777
2789

سلام من دانشجوی ترم چهار جامعه‌شناسی روزانه دانشگاه تهران هستم موندم دوباره کنکور بدم یا نه ؟

اول به این رشته علاقه نداشتم چون از روی اجبار رفتم به این رشته چون من دیپلم تجربی داشتم سال اول کنکور تجربی دادم قبول نشدم رتبه ای افتضاح آوردم و خیلی دوست داشتم فرهنگیان قبول شم ولی نشد تصمیم گرفتم سال بعد با با وجود مخالفت پدرم کنکور انسانی دادم تا راحت از فرهنگیان قبول شم کنکور دادم حتی مجاز شدم به مصاحبه دعوت شدم ولی قبول نکردن واسه اینکه پشت نمونم وارد این رشته شدم 🥺

خیلی افسرده شدم بر خلاف میلم رفتم دانشگاه ادامه دادم به امید اینکه تو آزمون استخدامی دبیری شرکت کنم ولی موقع فارخ التحصیل من آزمونو حذف میکنن 

دلم میخواد. کنکور فرهنگیان بدم ولی پشتکار ندارم نمی دونم چیکار کنم لطفا کمکم کنید😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره کنکور بده و وارد شاخه های روان شناسی شو. برای این روان شناسی بازار شغلی متنوعی هست. امکان انواع استخدام ها حتی از نوع آزمون استخدامی فرهنگیان هم هست.

جامعه شناسی هم رشته سختیه و هم بازار کار مناسبی نداره. فضای اون دانشکده هم که برای ناامیدی و افسرده شدن آماده هست.

مرا هزار امید هست....
یک بار دیگه شانستو امتحان کن ولی من هم رشته ای که میخونی هم دانشگاه تهران رو خیلی دوست دارم جو دان ...

خوبه دانشگاهم خیلی دوست دارم راسش به خاطر دانشگاهم رفتم به این رشته 

[QUOTE=321274035]از چ نظر خوب 

مثلا از لحاظ مالی و اینکه خانوادم دیگه از دوران کنکورم خسته شدن وقتی بحث کنکور میشه سرزنش میکنن 

شرایط خوبی خوندن کنکور تو خونه را ندارم