2777
2789
عنوان

خیلی میترسم

221 بازدید | 12 پست

حقیقتش استرس داره اذیتم میکنه من الان یه دختر۳ ساله دارم ک کل روزم باهاش پر میشه ولی ب خودم و خونم میتونم برسم  و الانم دوقلو باردارم و استرس خیلی اذیتم میکنه اینکه آیا میتونم برای ۳ تا بچه مادری کنم میتونم از پس این کار بربیام میتونم اصلا به خودم برسم یا پریشون و بی حوصله میشم میتونم به خونم برسم یا خونم میترکه من همسرم ادم با درکی هست الان دکتر برام رابطه رو ممنوع کرده و همسرم درسته نمیخواد ولی رفتاراش کلا عصبیه هرچند ب من بروز نمیده ولی کلافه اس میدونم سرکارشم عصبیه بچه ها بدنیا بیان که رابطه سخت ترم میشه و من کلا میشم آدم خسته مثل یه ربات و موهای ژولیده و قیافه خسته و خونه بهم ریخته و ... ؟ یا از پسش برمی‌آمد و زندگیم ب روال عادی برمیگرده

خیلی میترسم خیلی .... حس میکنم توانایی ۳ تا بچرو ندارم 

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

حتما از پسش بر میای اما چند سال اولشو باید یکم معیارهای سختگیرانه رو کنار بذارید

قراره یک روز یک روز زندگی رو جلو ببرید الان استرس و ترس چند سال رو یکجا دارید با خودتون مرور میکنین

انرژی و انگیزتونو میاره پایین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما از پسش بر میای اما چند سال اولشو باید یکم معیارهای سختگیرانه رو کنار بذارید قراره یک روز یک رو ...

از ی طرف میگم کم کم مدیریت میوفته دستم و خوب می‌میچروخنم زندگیمو از ی طرف میگم ۳ تا بچههههههه و میترسم این بچه ها تربیت دارن خواب خوراک مریضی دارن ، نکنه نسبت ب شوهرم بی توجه بشم و تو دغدغه هام یادم بره ... دقیقا حرفت درست استرس چند سال رو دارم تو ی روز بار خودم میکنم از ی طرف همسرم میگه اوکی میشه چند وقت اولش سختمون میشه ک از پسش باهم برمیایم 

درحالی ک میدونم مسولیت ۹۰درصد گردن منه

مبارکه عزیزم اوایل ممکنه برات سخت باشه اگه شرایط مالی تون اوکیه پرستار بگیر و نظافت چی هر ده روز ب ...

شرایط مالیم بد نیست ولی پرستار نمیخوام بگیرم ولی برای نظافت حتما باید کسی بیاد

منظورم پرستار برای دوران نقاهت بود اگر مادرت یا خواهر یا مادر شوهرت هم بیان کمک اوکیه. 

از شیر خشک هم حتما استفاده کن عزیزم 

راستش ما هم واسه فرزند دوم به مشکل خوردیم و قراره بریم ivf

منم نگرانم میگم اگه دوقلو بشه چکار کنم؟؟؟؟

خونمون بزرک نیست

از ی طرف میگم کم کم مدیریت میوفته دستم و خوب می‌میچروخنم زندگیمو از ی طرف میگم ۳ تا بچههههههه و میتر ...

تقسیم کار کن و یکسری کارها رو کلا بسپار به همسرت بالاخره شما هردو این بچه‌ها رو تصنیم گرفتید و به این دنیا دارین میارین.

همون موقع که مریضی پیش اومد مطمئن باش بهترین تصمیم رو میگیری و بهترین کار رو انجام میدی

چون الان که فکر کنی بهش، با شرایط الان داری فکر میکنی نه واقعیت اونموقع

منظورم پرستار برای دوران نقاهت بود اگر مادرت یا خواهر یا مادر شوهرت هم بیان کمک اوکیه.  از شیر ...

مادرم میاد پیشم عزیزم ... برای بچه اولم اصلا شیرخشک ندادم اگه شیرخشک بدم شیر خودمو قطع نمیکنن؟

راستش ما هم واسه فرزند دوم به مشکل خوردیم و قراره بریم ivf منم نگرانم میگم اگه دوقلو بشه چکار کنم؟؟ ...

از من نپرس چون من الان گوله منفی ام و اعصابم داغونه مخصوصا میبینم شوهرم کلافست

مادرم میاد پیشم عزیزم ... برای بچه اولم اصلا شیرخشک ندادم اگه شیرخشک بدم شیر خودمو قطع نمیکنن؟

با شیشه نده عزیزم

با قاشق یا قطره چکون کم کم بده روزهای اول تا شیر خودت کامل بیاد و اذیت نشی و اونا هم جون بگیرن

تقسیم کار کن و یکسری کارها رو کلا بسپار به همسرت بالاخره شما هردو این بچه‌ها رو تصنیم گرفتید و به ای ...

اهل کمک کردن هست ولی خب سرکاری کلا و شبم ۱۲ میخوابه

با شیشه نده عزیزم با قاشق یا قطره چکون کم کم بده روزهای اول تا شیر خودت کامل بیاد و اذیت نشی و اونا ...

برای دخترم شیرم خوب بود ... حتما از راهکارهای استفاده میکنم ممنونم