2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 8222 بازدید | 319 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارمای چیو؟ اگه اخلاق من قهر و غر و عصبی بودنای من اذیتش کرده باشه چی؟ بازم کارما داره براش؟

گفتم که کسی که بخوادت غر زدناتم تحمل میکنه 

صبر میکنه محبت میکنه 

منم غر میزدم خیلی دعوا میکردم اما اخلاق شوهرم خیلی بهترم کرد

من که دیگه ازم داره میگذره انشالله واسه تو که میخای

چرا داره ازت میگذره؟

شهرستانی توام؟

من اینقدی ایمانم قوی نیست تو شرایط فعلیم که از خدا معجزه بگیرم، ان شاءالله به حق همه شهدای گمنام برا ازدواجت معجزه کنه

چرا داره ازت میگذره؟ شهرستانی توام؟ من اینقدی ایمانم قوی نیست تو شرایط فعلیم که از خدا معجزه بگیرم ...

آخه من 35سالمه اره دیگه منم تو شهر کوچیکم نمیدونم حسم رفته اونموقعه که همسن تو بودم جدا شدم 

آخه من 35سالمه اره دیگه منم تو شهر کوچیکم نمیدونم حسم رفته اونموقعه که همسن تو بودم جدا شدم 

ازدواج اشتباه چقد تلخه

کاش خدا با ازدواج اشتباه امتحانمون نکنه

رفتن حس یعنی دیگه تنهاییت اذیتت نمیکنه؟

چرا اذیت میشم ولی نه مثل انموقعه ها 

عزیزم☹

من فک میکنم کلا اینا که کسی تو زندگیشون نبوده حالشون بهتر باشه، البته نمیدونم تصورم در مورد بقیه ام درسته یا نه

ولی من تایم قبل اومدن این یارو تو زندگیم حالم اندازه ی الانم بد نبود واقعا

کاش اینی که قرار بود نمونه از اول نیومده بود

چقد امتحانای خدا مرد می طلبه