2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 8224 بازدید | 319 پست
خوبی نباشی  بازم حقت این خاستگار های داغون نیست

حالا فهمیدی چرا اینقد از دست دادن نامزدم برام سنگینه؟ باور کن خواستگار اینجوری رو حتی تو خوابمم نمیدیدم

کاش اخلاقمو درست میکردم

باور کن روزو مشغولم شب شبببببببب  خدا کنه هیچکی تو حال شب من نباشه هیچکییییییی تو باز خدا رو ...

اره منم تقریبا یکسال حال بد بود توام فراموش میکنی حالا من برعکس تو روزا حالم بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنت که زیاد نیست عزیزم 

عزیزم شرایطم خوب نیست سنمم برای شهرستان ما کم نیست ، پسر بالای ۲۸ سال داریم ولی اونقدی زیاد نیست، یا اگه هست دیگه نمیخواد ازدواج کنه، یا بخواد منو با شرایطی که دارمو انتخاب نمیکنه

اره منم تقریبا یکسال حال بد بود توام فراموش میکنی حالا من برعکس تو روزا حالم بود

روزا خونه می موندی؟

چقد زیاده یکسال

من سه هفته اشم نگذروندم از پا می افتم تا یه سال دیگه

عزیزم شرایطم خوب نیست سنمم برای شهرستان ما کم نیست ، پسر بالای ۲۸ سال داریم ولی اونقدی زیاد نیست، یا ...

یکم به خودت مهلت بده استراحت کن ورزش کن ازدواج بخدا خوبش خوبه من که دیگه از سرم پریده 

روزا خونه می موندی؟ چقد زیاده یکسال من سه هفته اشم نگذروندم از پا می افتم تا یه سال دیگه

بله متاسفانه شاغل نبودم ولی تو خونه میناکاری میکردم مثلا کمتر فکر کنم یا پیاده روی میرفتم خب شاید تو زودتر فراموش کنی آخه من سه سال تقریبا عقد بودم 

بخدا انگار مریضم فقط اسم مریضی مو نمیدونم شب که میشه یه حالت مرگ میگیرتم دوس دارم بهش پیام بدم همی ...

چرا این نماز حضرت فاطمه زهرا که دو رکعت هست رو نمیخونی 

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

حالا فهمیدی چرا اینقد از دست دادن نامزدم برام سنگینه؟ باور کن خواستگار اینجوری رو حتی تو خوابمم نمید ...

بین اون آدم بیشعور بوده 

خاستگار خوب میاد 

اصلا نگران نباش

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚