2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 8224 بازدید | 319 پست
بخدا انگار مریضم فقط اسم مریضی مو نمیدونم شب که میشه یه حالت مرگ میگیرتم دوس دارم بهش پیام بدم همی ...

خودتو خار و خفیف نکن اونیکه موندی میمونه ،ی مدت این حالتها طبیعه سعی کن بیکار نباشی اگه شاغل باشی بهتره 

تو هرچقد دنبالش باشی و پیام بدی اون فراری تر میشه رها کن شاید طرفت اومد

بی احساستر از این حرفاست که بیاد، کنارمم بود بهم حسی نداشت، منم میدونم باید بیخیالش شم ولی تنهاییم و مشکلات بچگیم و آینده ای که به نظرم قشنگ نمیاد باعث شده اینقد نبودنش حالمو بد کنه

دیشب همینجا گفتم کاش یا بمیرم یا ببرن بستریم کنن بلکم بتونم بیخیال این یارو شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی احساستر از این حرفاست که بیاد، کنارمم بود بهم حسی نداشت، منم میدونم باید بیخیالش شم ولی تنهاییم و ...

با آدم جدید آشنا شو 

وا چرا بمیری 

کلی پسر هست میاد سراغت زندگی قشنگ میکنی 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

خودتو خار و خفیف نکن اونیکه موندی میمونه ،ی مدت این حالتها طبیعه سعی کن بیکار نباشی اگه شاغل باشی به ...

شرایط شاغل شدنو ندارم ولی تا جاییکه راه دستم باشه طی روز بیرون میرم که یه خرده از این حال دربیام هر چند اونجام حال بدی رو دارم و پیش اومده که بیرون بودنی از شدت حال بد گریه کرده باشم ولی به حد شبا نیست

اون چطوری اینقد راحت رفت

چطوری حتی دلش نمیخواد باهام همکلام بشه

کاش میشد شبم بیرون بود تا صبح

کاش شبا خیابونا امن بودن

همین الان میزدم بیرون

با آدم جدید آشنا شو  وا چرا بمیری  کلی پسر هست میاد سراغت زندگی قشنگ میکنی

یه سری اعتقادات دارم که بهم اجازه نمیده با پسر دوست شم

خواستگارم ندارم

نمیتونم با آدم جدید آشنا شم

خواستگارای من تو رنج زن طلاق داده ی بچه دار بودن

یه سری اعتقادات دارم که بهم اجازه نمیده با پسر دوست شم خواستگارم ندارم نمیتونم با آدم جدید آشنا شم ...

مگ چند سالته این خاستگار های داغون داری

خودت مجردی؟؟بچه داری؟

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

شرایط شاغل شدنو ندارم ولی تا جاییکه راه دستم باشه طی روز بیرون میرم که یه خرده از این حال دربیام هر ...

خب ی کلاسی چیزی برو بیکاری خیلی بده ولی کاملا درکت میکنم درسته من خودم تصمیم به جدایی گرفتم ولی اذیتای اون باعث شد منم تا مدتها حالم بود البته هفت سال گذشته الآنم خوب نیستم نه بخاطر اون بخاطرشرایط خودم سنمم رفته بالا

خب ی کلاسی چیزی برو بیکاری خیلی بده ولی کاملا درکت میکنم درسته من خودم تصمیم به جدایی گرفتم ولی اذیت ...

باور کن روزو مشغولم

شب شبببببببب 

خدا کنه هیچکی تو حال شب من نباشه هیچکییییییی

تو باز خدا رو شکر پس زده نشدی و اونی که نخواسته تو بودی

خیلی طول کشید حالت بهتر بشه؟