2777
2789

مشکلات زندگی که هستن و خیلی وقتا عصبیم اما چند روز قبل پریودی و حین پریودی از شدت عصبی بودن دلم می خواد خودمو بکشم واقعا دارم عذاب می کشم همه رو هم عذاب می دم چیکار کنم دارویی چیزی هست

منم از ناراحتی هایی که روی هم تلنبار شده عصبیم

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجورم

میگم وای اون ادم‌من بودم؟؟

من هرلحظه فکرخودکشی ام😐😐

خدا ب دادمون برسه حس مرگ داریم 

واقعا عذابه 

من زارمیزنم از ده ردز قبلش روحی داغون

-اونایی‌که‌باید‌باشن‌هستن؛بقیه𝗦𝗶𝗸𝘁𝗶𝗿.💞️

منم همینجورم میگم وای اون ادم‌من بودم؟؟ من هرلحظه فکرخودکشی ام😐😐 خدا ب دادمون برسه حس مرگ داریم ...

به نظرت تا کی این وضع دوران دختریم بهتر بودم انگار اما هر چی می گذرع بدتر می شم

به نظرت تا کی این وضع دوران دختریم بهتر بودم انگار اما هر چی می گذرع بدتر می شم

نمیدونم منم عین توام 

میگن دکتر زنان بری توضیح بدی ی قرص هس بهت میدن اروم ترمیشی 

منم شنیدم فقط

-اونایی‌که‌باید‌باشن‌هستن؛بقیه𝗦𝗶𝗸𝘁𝗶𝗿.💞️

منم دقیقا تو اون دوران ثبات روانی ندارم

به همههه گیر میدم مخصوصا پدرم کلی تو ذوغشون‌میزنم ورک بازی درمیارم ولی بعد کلی پشیمون میشم وامیدوارم بفهمن برای پریودی هست

منم دقیقا تو اون دوران ثبات روانی ندارم به همههه گیر میدم مخصوصا پدرم کلی تو ذوغشون‌میزنم ورک بازی ...

من غیر پریودی هم این حالات دارم ولی الان دارم خودم از دست خودم دق می کنم بقیه هیچ کسی دورم نیست پاچشو بگیرم امروز رفتم تو خیابون پاچه یه نفر گرفتم