2777
2789
عنوان

مامانای‌کودک پنج ساله بیاید لطفا

54 بازدید | 11 پست

سلام.

مامانا من پسر پنج ساله ای دارم که یکماه و نیمه اصلا دلش غذا نمیخواد، فقط خوراکیهای صبحانه رو‌میخوره. 

یکماه و نیم پیش مریض گوارشی شد و بعدش اینجوری شد. تاکید میکنم فقط مدتی هست اینجوریه. قبلاً هم تاپیک زدم متاسفانه درست راهنمایی نکرد کسی، فقط گفتن نده خوب‌ نیست، یا بزور شده غذا بده. امیدوارم ایندفعه یکی که درک کنه پیدا بشه و راهنمایی کنه.

تا الان خیلی نصیحت کردم گفتم بازم مریض میشی اگر دایم اینارودبخوری، غذای تازه و‌ مورد علاقش رو پختم، توی پختن شریکش‌کردم. هرکاری که فکر‌کنید، ولی در نهایت پنج تا لقمه بیشتر نمیخوره. 

بچه ای که عاشق گوشت و پلو بود دیگه علاقه ای بهش نداره. نمی‌دونم چکار کنم.

یمدت کره و خامه و اینجور چیزا نگرفتم تا نخوره. ولی ایناروهم ندادم اصلا دیگه نمیخورد، فقط می‌گفت گرسنم نیست که مجبور نشه غذا بخوره. دلم میسوزه بهش.

باهاش جدی اما مهربونم صحبت کردم همیشه. بازم درست نشد. اما تا حالا سر این موضوع دعواش نکردم. دلم نمیاد.

حالا بنظرتون دوره ای هست و میگذره یا برم پیش متخصص تغذیه. 

در ضمن کلا وزنش متوسط بوده. پر اشتهای اونجوری نبوده ولی گوشت و برنجش رو می‌خورده. 

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

آهان راستی همیشه لقمه های بزرگ دوست داشت ولی همین مدت همش میگه کوچیک‌ باشه. دقیقا چند روز قبل از مشکلات گوارشیش هم یه پر پرتقال توی گلوش گیر کرد که کلا کبود شد بچم. با بدبختی نجاتش دادم. ممکنه بخاطر همین ترسیده باشه؟

دورس عزيزم 

ولي كلا هرچند سال يكبار ضاعقه فرق ميكنه 

ولي حجم كمش قطعا بخاطر اون بيماري كوفتيس 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آهان راستی همیشه لقمه های بزرگ دوست داشت ولی همین مدت همش میگه کوچیک‌ باشه. دقیقا چند روز قبل از مشک ...

نه بابا بخاطر اين مريضيس خيلي وحشتناكه كلا ادمو از اشتها ميندازه و ميكنه مثل زن باردار كه ويار شديد داره

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
دورس عزيزم  ولي كلا هرچند سال يكبار ضاعقه فرق ميكنه  ولي حجم كمش قطعا بخاطر اون بيماري ك ...

آره بنظرم مال همینه. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌حالاچکار کنم بنظرت. هر چی خواست بدم بخوره و به روش نیارم؟ خودش اوکی میشه؟  بهش گفتم اگر غذا نخوری ممکنه باز مریض بشی، الانشم روزی چندین بار میگه دلم درد می‌کنه و مشخصه که نفخه. ولی بیشتر گفتنم‌ هم فایده نداره. 

آره بنظرم مال همینه. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌حالاچکار کنم بنظرت. هر چی خواست بدم بخوره و به روش نیارم؟ خودش ...

هرچي ميخوره بده بدنش ضعيف نشه فقط 

نه بابا بخاطر اين مريضيس خيلي وحشتناكه كلا ادمو از اشتها ميندازه و ميكنه مثل زن باردار كه ويار شديد ...

حتی آنقدر دل درده حاظر شد بره آزمایش خون بده که مشخص بشه مشکلش چیه. ولی از نظر خوراکی حرف گوش نمیکنه.

حدود دو کیلو هم کم کرده بود توی مریضی. حالا وزنش برگشته تقریبا ولی خوراکش درست نشده

حتی آنقدر دل درده حاظر شد بره آزمایش خون بده که مشخص بشه مشکلش چیه. ولی از نظر خوراکی حرف گوش نمیکنه ...

تا ماها بي اشتهاس منم پسرم كشيده 

هرچي ميخوره بده بدنش ضعيف نشه فقط 

بنظرت بعدا مشکل دیابت پیدا نمیکنه؟ 

دیگه اجباراً میدم. ویتامین هم دکتر داده میدم بهش. 

آزمایشش هم خوب بود فقط هموگلوبینش یکم پایین بود

تا ماها بي اشتهاس منم پسرم كشيده 

میدونی بی اشتهای اونجوری نیست. غذاهای صبحانه، آب میوه طبیعی، بستنی، خرما، مغزیجات، کره بادام زمینی، ارده شیره. گاهی هم املت خوب‌میخوره.‌ولی تقریبا فقط همینارو‌میخوره.‌