سلام خانوما من ی دخمل خانوم قشنگ دارم ک ۲۰ ماهشه بعد دوسالگیش انشاءالله میخوام واسه دومی اقدام کنم اگ خدا بخواد پسر باش شما رژیمی واسه پسر زایی بلد نیسین بهم بگین؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من نمیدونمواقعا چجوریه من همسرم قلیون میکشه حتی اسپرمشم مشکل داشت و داروهاشم مصرف نکرد اما خودم کلا خیلی گرمیجات مصرف کردم البته بستگی ب طبعت داره اگ طبع گرمی داری نباید زیاد مصرف کنی
من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
اگه با رژیم و اینا میشد تعیین جنسیت کرد که دیگه هیچی سر جاش نبود خودتو خسته نکن هرچی خدا بخوا ...
میدونیم ک اول باید خدا بخواد بعد ولی خب بدنتم باید اماده باش دیگ الان طبع من سرده و میدونم ک طبع سرد خیلی درصدش پایینه ک جنسیت پسر بشه و بابد با رژیم طبعمو عوض کنم دیگ
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
ببین روزهای تخمک گذاری حتما نزدیکی داشته باش اونم یک شب درمیون،خب مثلا اگ پنیر میخوردم چون طبعش سرده کنارش گردو میخوردم،عسل کندو با سیاهدانه میخوردم،دمنوش هرشب میخوردم بادام تواب مینداخت پوست شو میکنم میخوردم روزی ده تا روزی پنج تا پسته،گوشت گوسفند میخوردم چون طبعش گرمه،شیر تازه و گرم میخوردم هرشب ن ولی میخوردم با خرما فک میکنم اینا خیلی تاثیر داشته
من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓