2777
2789

خاله  ی عتیقه م کارمند ی ارگان دولتی ست که هرماه به قید قرعه یکی از کارمندها به همراه ۴ عضو خانواده ش می ره هتل ۵ستاره مشهد رایگان فقط پول بلیط میدن چون بچه هاش امتحان دارن گفت مامانم با دایی بزرگم و ۲تا دخترش که خیلی از خالم متنفرن وخالم خیلی دوستشان داره بیان اون دوتا دختر گفتن ما با این زنیکه ....نمیام جایی خالم زنگ زد کلی منتشون کشید آخر به مادرم گفت من بیام من گفتم چرا از اول نگفت بیام بعد خالم به مادرم گفت میل خودشه بیاد یا نه منت دختر توام نمیتونم بکشم (یعنی میخواد بیاد میخواد نیاد جهنم)😡

نرو عزیزم، غرورتو که از سر راه نیاوردی

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

من بودم نمیرفتم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون امام رضا برم

با این شرایط نه نمی‌رفتم 

عزت نفسم قبول نمیکنه اصلا

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

اگه بعدا منت سرت نمیزاره برو 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

البته اگه خیلی وقته زیارت نرفتی و معلوم نیست کی بتونی بری مشهد ، میتونی بری و کیف کنی

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂