2777
2789
عنوان

برادر زاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 61 پست
خیلی دوس دارم بهشون نزدیک شم و صمیمی باشم شاید بخاطر سنشونه چون من از ۷ سالگیم عمه شدم!

منم۹سالگیم خاله شدم 

اتفاقا فاصله سنی کمتر باشه که باید صمیمی تر باشین

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
نه خب چیزی نگفتم که بخواد قهر کنه خیلی صداش زدم و سعی کردم باهاش حرف بزنم ولی نه حرف زد نه چیزی گفت

بهش پیام بده بگو از من دلخوری چیزی شده من چیزی گفتم شاید بهش قبلا حرفی زدی ناراحته علتشو بپرس.شاید مشکل با خانوادش داره

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم قبل اومدن از بدیت پیشش گفتن تاثیر گرفته 😐😐😐

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

سنی نداره عزیزم شاید اعصابش خورد بوده به سنی نرسیده که بدونه باید در هر شرایطی چجوری رفتار کنه .بنظرم اتفاقا اگر دیدیش ازش بپرس مشکلی چیزی داشته نیومدی پیشم دلم برات تنگ شده بود .شاید براش مشکلی پیش اومده بوده و ناراحت بوده و به شما بگه

#انسانیت

ولش کن دیگه سراغشو نگیر. هر وقت خودش باز اومد سمتت ازش بپرس دلیل رفتارش چی بوده؟ مهرطلب نباش

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

اسی ی نصیحت خواهرانه بهت میکنم هیچوقت و هیچوقت هیچوقت بین خواهرزاده و برادرزاده فرق نذار چون آخرش هردو طرف رو از دست میدین و هر دو طرف ازت متنفر میشن نمونش خاله ی خودم به دوتا دختر دایی بزرگم هدیه های گرون و خرج میکرد به من اذیت و چغلی به مادرم الان هردو طرف حالمون ازش بهم میخوره ،بخاطر برادرزاده هاش منو تو بچگی کتک میزد و فحش میداد خدا لعنتش کنه

با یه بار نمیتونی چیزی بگی ببین بازم تکرار میکنه یا نه حالا بچه است شاید اینبار حالش خوب نبوده یا هرچی حالا اگه تکرار شد رفتارتو عوض کن

نظری ب کار من کن ک ز دست رفت کارم،،،،،، به کسم مکن حواله ک بجز تو کس ندارم❤️🫂❤️

اتفاقا زنگ زده بود بهم گفت چرا زود رفتی گفتم هر کاری کردم شما باهام حرف نزدی که گفتم به درست برسی بعدا باز میلم خونتون نمیدونم حالا مامان باباش متوجه شدن چیزی بهش گفتن یا خودش زنگ زد بهم

ولش کن دیگه سراغشو نگیر. هر وقت خودش باز اومد سمتت ازش بپرس دلیل رفتارش چی بوده؟ مهرطلب نباش

ن خب دورت بگردم داستان مهر طلبی نیست شما خودت بری جایی بهت محل ندن چیکار میکنی