2777
2789
من چند گیگ هدیه نت دارم . میخام چندتا سریال و فیلم خوب دانلود کنم . سینمایی ها رو اکثرا دیدم . اگه سریال خارجی خوب معرفی کنین ممنون میشم😙😙😙😙😙😗😙😘😘
من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
باید عنوانمو میزدم خیانت😕😕😕😕
من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا هیچکس فیلم نمیبینه !!!!؟!!!؟!!؟!
گیسو میان فحشم میدناااا
دیگه تو هیچ تاپیکی شرکت نمیکنم
من فیلم unbroken و arrival رو بهت پیشنهاد میدم
اگر کسی را یافتی که در لبخند،غمت را دید... در سکوت ،حرفهایت راشنید.... و در خشم،محبتت رافهمید.... بدان که او بهترین دارایی توست. خدایا مواظب مادرم و همسرم باش....آمین.
بعد هم کلا بزن فیلم های imbd تا برات بهترین فیلم های تاریخ سینما چه جدید و قدیم میاد و میتونی دانلود کنی
اگر کسی را یافتی که در لبخند،غمت را دید... در سکوت ،حرفهایت راشنید.... و در خشم،محبتت رافهمید.... بدان که او بهترین دارایی توست. خدایا مواظب مادرم و همسرم باش....آمین.