2777
2789
عنوان

حس‌میکنم‌دیگه هیچ حسی بهش ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 24 پست
بخاطر این میخوای جدا شی😐 عزیزم از این بحثا تقریبا تو همه عروسیا هست سخت بگیرن خونواده عروس زیاد پو ...

ولی من از شوهرم‌ناراحتم

حس میکنم‌تمام‌مدت به سادگی‌من خندیدن با مادرش

چون‌مامانش ریز و جز خریدامونو داشت

و توی بعضی از مسائلم‌که به خانوادش مربوط میشه بهم حقیقتو نمیگه دروغشو میگه

اینا قلبمو میشکنه

میدونی بدیش اینه که فهمیدم که خانوادگی دست به یکی کردن برای این‌رفتار 

به خدا حالم‌بده  نمیخوام 

واقعا از چیزی که بدم می‌اومد سرم‌اومده

اینکه ازم سو استفاده کنن

همین چند روز پیشم برگشتن به مسخره میخندیدن میگفتن تولدتم هست😔😔😔😔😔

اصلا انگار بیوه ای چیزیم

کاش خدا منو میگشت 

نمیدونم شایدم چون خیلی دوسش داشتم و بی منت اینکارو کردم ولی حالا اینو دیدم اینقدر داره به قلبم فشار میاد

ولی الان‌دیگه هیچ حسی نسبت بهش ندارم هیچی

بعضیاتون میگین جبران کن

ولی خود شخص برام مهم بود

که اونم اینطوریه

خیلی خیلی سختمه که میبینم اینطوری باهام رفتار کرد

حتی منو جلو خانوادش بالا نبرد

حس میکنم فقط‌فکر‌میکنه من وسیله ام واسش

کاش فقط بمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من از شوهرم‌ناراحتم حس میکنم‌تمام‌مدت به سادگی‌من خندیدن با مادرش چون‌مامانش ریز و جز خریدامون ...

عزیز دلم خب طبیعیه با هم مشورت کنن هماهنگ کنن هنوز شما خونه مستقل ندارین و همسرت جز افراد خونه اوناس و مشورت طبیعیه 

دروغ گفتن هم باید ببینی چیو دروغ گفتن مثلا یچیز مهم و مربوط به شمارو یا مثلا یچیزی که شاید خجالت کشیدن راستشو بگن 

به هرحال باید اینو با همسرتون صحبت کنین و نباید دروغ بگه بهت علت دروغشو بپرسین

عزیز دلم خب طبیعیه با هم مشورت کنن هماهنگ کنن هنوز شما خونه مستقل ندارین و همسرت جز افراد خونه اوناس ...

نه دروغش لزومی نداشت

الان فهمیدم تمام دوست داشتن گفتناش دروغ بوده

و فقط خواسته منو خرم کنه 

چون خودشم همش میگفت خانما با حرف عاشق میشن

😔😔😔😔😔خاک بر سرم با این سادگیم

ای کاش میتونستم  البته بهش میگم ولی خودشو به نفهمیدن و نشنیدن میزنه  من‌نمیتونم خواسته ه ...

ببین همه سعیتو بکن خجالتو‌ کنار بزار چون هنوز اول راهی بخدا بعدا پشیمون میشی میبینی تبدیل به یه آدم افسرده که پراز عقده و حرفه

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀

[QUOTE=321252145]خیلی بابت پدرتون ناراحت شدم  خدا رحمتش کنه[/QUOTE

ممنون عزیزم خدا عزیزان شمارو در پناه خودش حفظ کنه... لطفا وسط دعاهاتون واسه شفای خوای منم دعا کنید. اسمش فرحنازه. 

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀