2777
2789
عنوان

حس‌میکنم‌دیگه هیچ حسی بهش ندارم

351 بازدید | 24 پست

خانما من یه چیز ناراحت کننده ام شنیدم دوباره

بهم خانوادم نگفته بودن که ناراحت‌نشم

انگار‌ مادرشوهرم‌برگشته بعد عقد گفته عروس مفتگی‌ گیرمون‌اومده🥲😭

از دیشب حالم بده میخوام بمیرم منی که خواستم درکشون کنم و سخت نگرفتم دستمزدم شد این

از طرفیم واسم‌زیر رو میکشن

همسرمم باهام صادق نیست🥲🥲🥲

سرعقد زیر لفظی باید پول میداد برگشت پولارو داد به مامانش که یعنی نیمخواد این 😔😔😔😔

واقعا حالم وحشتناک بده

حتی دلم میخواد جدا بشم‌ازشون

شما راهی دارین که حالمو خوب کنم

واقعا دیگه نمیتونم چند روزه‌غصه نابودم کرده

دیگه پوستشون بکن خرج کن قشنگ شوهرت وخانوادش مجبور بشن برات خرج کنن تا بفهمن عروس پولکی و مفتی یعنی چی. رفتارت رو عوض کن به خودت احترام بذار

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر این میخوای جدا شی😐

عزیزم از این بحثا تقریبا تو همه عروسیا هست سخت بگیرن خونواده عروس زیاد پول خرج کنن میگن ندید بدیده 

توقع کم داشته باشن میگن مفتکی عروس آوردیم 

هرکاری بکنیم یه حرفی در میاد نباید اصلا این حرفا رو به دل بگیریم یه گوشت در باشه یکی دروازه 

عزیزم عقدید هنوز؟ اگه اره که از حقت نگذری و هرچی که لیاقتته بخری و به شوهرتم نشون بده که ناراحتی. خواهشن به اسم درک و دوست داشتن از خودتون و حقتون نگذرین که بشه خودخوریو غمباد. 

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀

میدونید از چی حالم بده و ناراحتم

اینکه من خیلی سرترم

ولی عاشقانه دوسش داشتم

من با قلبم باهاش رفتار میکردم

صاف و ساده اهل سیاست بازی نبودم براش

ولی الان فهمید تک‌تک رفتاراش سیاست بوده

تک تک ابراز علاقه هاش فقط حرف مفت بوده

الان نزدیک یه روز هیچ پیامی بهم نداده

واقعا چرا انقدر بدبختم

از این مهربونی و سادگی خودم متنفرم

عزیزم عقدید هنوز؟ اگه اره که از حقت نگذری و هرچی که لیاقتته بخری و به شوهرتم نشون بده که ناراحتی. خو ...

ای کاش میتونستم 

البته بهش میگم ولی خودشو به نفهمیدن و نشنیدن میزنه 

من‌نمیتونم خواسته های دلمو بگم 

شاید مسخره بیاد براتون ولی مشکل جدی منه اونم سو استفاده کاملو میکنه