2777
2789
عنوان

چکار کنم با شوهرم

213 بازدید | 4 پست

اوایل خیلی با احساس بود همش بغلم میکرد نازمو میکشید اما اونموقع ها من سر یه مسئله ای با خانوادش همش نگران بودم و خیلی بهانه میگرفتم یه یک سالی که از زندگیمون گذشت اون مسئله حل شد و بهانه گیری های منم تموم شد.اما اونم دیگه نه نازمو میکشید نه بغلم میکرد و این چیزارو دیگه نداشت.حالا فک میکنه اونموقع چون اونجوری باهام رفتار میکرده من بهانه میگرفتم و حالا چون محلم نمیزاره بهانه هام تموم شده.بهم برمیخوره وقتی اینطوری فک میکنه.دو سه روزیه دیگه از برخورد سردش ترکیدم و محلش نمیزارم.نمیدونم چکار کنم الان،چطوری بهش حالی کنم که بهانه گرفتنام بخاطر یه چیز دیگه بوده.هرچی بهش میگم نمیفهمه و اون آدم اول نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ردروایسی نداشته باش بشین صحبت کن حرفاتو بزن شاید اونم رفتارتورو بد برداشت کرده اگر سوتفاهمیه حل شه درکل همچی با حرف زدن درست میشه ب شرطی حرف زدنت با دعوا و بحث و.. نباشه از در سیاست و دلبری وارد شو غذای موردعلاقشو بپز ی لباس خوب بپوش و ته ارایش وعطر و... بعد کم کم بهش بگو وای حس میکنم خیلی ازهم فاصله گرفتیم و دور شدیم نظر تو چیه؟ و... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
نمیفهمه هرچی میگم

عزیزم منطقی و با آرامش براش توضیح بدی قبول مینکه خودت گفتی قبلا میکرد. حتما ناهنجارهای زندگی باعث سردی شده باید بازم بهش هم فرصت بدی هم حرفهاتو قبول کنه صبور باش و با ارامش و منطقی صحبت کن

سلامتی و خوشبختی دخترم