2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت زنگ بزن

251 بازدید | 11 پست

رفقا سر یه داستانی منو نامزدم بحثمون شد و ازهم دلخور شدیم، یه چند روز باهم حرف نزدیم اون روز مادرشوهرم بهم گفت بهش زنگ نزن بزار یه بارم اون بزنه، منم چون از قبل چنذ دفعه زنگ زدم و پیام دادم ک یه جور از دلش دربیارم جوابمو نداد، دو 3 روزه میگذره امروز مامانش بهم گفت اشکال نداره به ی بهونه دوباره یه پیام ریز بهش بده بلخره میبینمش دیگ توخونه چ جوریه بخاطر غرورشه 

الان ب نظر شما چیکار کنم پیام بدم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم اینکه زن همش سمت مرد بره مرد عادت می‌کنه بعضی جاها لازمه ها بری ولی نه هرجا چون دیدم مرد عادت کرد و پیش خودش فکر کرد بزار قهر کنه اون ک بعدش خودش میاد سمتم و بیخیال بوده ب زنه و بزرگ‌ترین ضربه ب روحیه زن بوده و بعدا عذابش شوده این اخلاق

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
بنظرم اینکه زن همش سمت مرد بره مرد عادت می‌کنه بعضی جاها لازمه ها بری ولی نه هرجا چون دیدم مرد عادت ...

اتفاقا چندروز پیش زنگ زدم بازم چوس کن فعال بود امشبم مامانش میگه بیا اینجا دیگ قهر نمونید قبلشم باز ی پیام ریز بهش بده

[QUOTE=321223469]چرا به پسرش نمیگه قمر نمونید یه پیام به زنت بده؟؟[/QUOTEشاید گفته ولی اون نداده 

منم نمیدم، صدبار خودمو تو این چندروز کوچیک کردم بزار اون بده ب قول تو

اتفاقا چندروز پیش زنگ زدم بازم چوس کن فعال بود امشبم مامانش میگه بیا اینجا دیگ قهر نمونید قبلشم باز ...

نمیدونم والله ولی بد عادت میشه فردا درست بشو نیست خودت عذاب میکشی باهاش..

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭