2777
2789
عنوان

خوش به حال این بلاگره(نازنین لک)

429 بازدید | 11 پست

بچه ها نمدونم پیجش رو دارین یا نه 

دختره متولد۷۸هستش یه بچه ۶_۷ساله داره طلاق گرفته با یع پسر مجرد ازدواج کرده پسره هم عاشقشه واقعا معلومه...

دختره حتما لایق همچین محبتی هست منم واقعا خوشحالم میبینم خوشبخته قبلا هم خیلی سختی کشیده...

ولی برام سواله چرا بعضی از ما همچین حسی رو تجربه نمیکنیم (اینکه پارتنرمون واقعا عاشقمون باشه...)

🌕🌔🌓🌒🌑

چ شانسی داره😂

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله نصیب شما ..بلاگری کار سختیه همش گوشی تو دست غذا درست میکنی با گوشی سرتو میکنی داخل قابلمه .. ...

کاری با بلاگریش ندارم گل😅

میگم خوش به حالش شوهرش عاشقشه من خودم یه دختر مستقل با ظاهر خوب اصیل و خانواده دار ولی پارتنرم ولم کرد💔

🌕🌔🌓🌒🌑

هیچ وقت حسرت ظاهر زندگی هیچ کس رو نخور. تو که از باطنش خبر نداری اکثر بلاکرها فقط نقش بازی میکنن

امیدوارم واقعا اینقدر خوشبخت باشه.دعا کن عشق منم برگرده منم تجربه کنم این حس قشنگ رو🥲

🌕🌔🌓🌒🌑

کاری با بلاگریش ندارم گل😅 میگم خوش به حالش شوهرش عاشقشه من خودم یه دختر مستقل با ظاهر خوب اصیل و خ ...

منم گفتم بلاگری خیلی سخته اینم نظره من در گفتمانمون😃😁یه اقای خوب قسمتت مادر که عاشقت باشه عاشقش باشی برای مستقل بودنتم ارزش قائل شه ...

باطن زندگیتو باظاهر زندگی بقیه مقایسه نکن خلاص

ظاهرو باطن نداره من به دختر ساده و مهربون بودم که عشقم ولم کرد همه هم میدونن ولم کرده 💔🥲

همه دارن بهم ترحم میکنن...

🌕🌔🌓🌒🌑

ظاهرو باطن نداره من به دختر ساده و مهربون بودم که عشقم ولم کرد همه هم میدونن ولم کرده 💔🥲 همه دارن ...

خب تمام زندگیت همینی بودکه میگی درسته،ولی نبایدساده بودی،بعدم ازکجامیدونی این خانم الان مشکلی نداره وزندگیش دوام داره

خب تمام زندگیت همینی بودکه میگی درسته،ولی نبایدساده بودی،بعدم ازکجامیدونی این خانم الان مشکلی نداره ...

ان شا الله که مشکلی نداشته باشه.

ساده منظورم اینه که سرم تو کار خودمه و ازین پلنگا نیستم😅

دخترای دور برم اکثرا گل میکشن و رابطه...دارن و...

ولی من برا خودم چارچوب دارم😊

🌕🌔🌓🌒🌑