اللاهی مدیر عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 485 عنوان خانوما ازمایش قند بارداری هفته چنده وچقدر طول میکشه | مشاهده متن کامل بحث + 25016 بازدید | 32 پست خانوما میدونید تازگیا ازمایش دادید؟هفته چنده و چقدر زمان میبره کلا خدایا مواظبمون باش .هوای نی نیمو داشته باش ما ک کسیو جزتو نداریم قربونت برم 1402/09/26 | 12:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamangoli23 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 209 چون من هفته ۲۴هستم سه شنبه بهداشت نوبت داده خواستم بدونم خیلی طول میکشه .باید ناشتا برم؟ اره باید ناشتا برین بستگی داره پزشک طول تست هارو چند دقیقه گذاشته باشه ولی روتین نیم ساعت بین نمونه گیری فاصلس
اللاهی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 485 اره عزیزم باید ناشتا بری تا آخرین مرحله خونگیری همکه ۲ساعت زمان میبره نباید چیزی بخوری فقط میتونی آ ... مرسی عزیزم خدایا مواظبمون باش .هوای نی نیمو داشته باش ما ک کسیو جزتو نداریم قربونت برم
کاربر_خانوم عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 1088 قند دو مرحله ای روتینه خودتون هم می تونید انجام بدین سه مرحله ای تست تحمل لشکر یا دیابت پنهانه اینو ... آخه بهداشت نگفت دکترمم نگفت منم نمیدونستم دیگه حالا که گذشته ممنون بابت راهنماییت عزیزم
اللاهی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 485 اره باید ناشتا برین بستگی داره پزشک طول تست هارو چند دقیقه گذاشته باشه ولی روتین نیم ساعت بین نمونه ... چون بهداشت گفته بیا دکترمم گفته ک بهداشت مینویسه خدایا مواظبمون باش .هوای نی نیمو داشته باش ما ک کسیو جزتو نداریم قربونت برم
کاربر_خانوم عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 1088 من ۲۴هفته هستم بهداشت گفته بیا اره از ۲۴ هفته میتونی بری
سلما۲ عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 410 حدودا ۲۶_۲۷_۲۸ هفته انجام میدن.اینکه چقدر طول بکشه بستگی داره دکترت چندمرحله ای برات نوشته باشه دکتر من ۴ مرحله ای برام نوشته بود.یبار ۷:۳۰ ناشتا ازمایش دادم بعدش پودر خوردمیبار ۸:۳۰یبار۹:۳۰یبار۱۰:۳۰ ازم خون گرفتن و تموم
اللاهی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 485 قند سه مرحله ای تقریبا چند ساعتی نیازه ک از 24هفته تا 30هفته مهلت میدن و پودر باید بخو ... مرسی عزیزم خدایا مواظبمون باش .هوای نی نیمو داشته باش ما ک کسیو جزتو نداریم قربونت برم
mamangoli23 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 209 آخه بهداشت نگفت دکترمم نگفت منم نمیدونستم دیگه حالا که گذشته ممنون بابت راهنماییت عزیزم معمولا نمیگیرن که مراجعین کمتر بشه ولی اشکالی هم نداره زیاد به خودت استرس وارد نکن خواهش می کنم
اللاهی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 485 ینی الان تازه وارد ۷شدین رفتی انجام دادن برات .من یادم رفته کی باید انجام بدم منم الان ۲۶ام عزیزم مگه بهداشت پرونده ندارید بهداشت باید بهتون بگه ک کی بیاید خدایا مواظبمون باش .هوای نی نیمو داشته باش ما ک کسیو جزتو نداریم قربونت برم
mamangoli23 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 209 چون بهداشت گفته بیا دکترمم گفته ک بهداشت مینویسه اره تست توسط آزمایشگاه بهداشت انجام میشه چیز سخت و پیچیده ای نیست فقط قبلش حداقل ۱۰ساعت باید ناشتا باشید
اللاهی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 485 حدودا ۲۶_۲۷_۲۸ هفته انجام میدن. اینکه چقدر طول بکشه بستگی داره دکترت چندمرحله ای برات نوشته باشه دک ... شب قبلش ساعت چند شام خوردید خدایا مواظبمون باش .هوای نی نیمو داشته باش ما ک کسیو جزتو نداریم قربونت برم
اللاهی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 485 اره تست توسط آزمایشگاه بهداشت انجام میشه چیز سخت و پیچیده ای نیست فقط قبلش حداقل ۱۰ساعت باید ن ... ممنونم عزیزم خدایا مواظبمون باش .هوای نی نیمو داشته باش ما ک کسیو جزتو نداریم قربونت برم
اللاهی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 485 ساعت ۷ غروب شام خوردم مرسی گلم خدایا مواظبمون باش .هوای نی نیمو داشته باش ما ک کسیو جزتو نداریم قربونت برم
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 79665 چون من هفته ۲۴هستم سه شنبه بهداشت نوبت داده خواستم بدونم خیلی طول میکشه .باید ناشتا برم؟ از صبح تا ظهر طول میکشه سه مرحله باید خون بدی بین هر کدوم یک ساعت فاصله میخواد زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜