2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهیگیر چیه؟دکتر گفته مشکل چیه؟

یه لکه ی قرمزه رو پوست نوزادها هست معمولا . حدود شش روزه اون پمادرو میزنم قرمزیش رفع شده اما خارشش تموم نشده. یه جوری موهای اون قسمت ریخته پوست سرش درحد پوست صورتش بدون مو وتمیز شده! الان خوابه اگه بیداربود عکسشو میدادم

یه لکه ی قرمزه رو پوست نوزادها هست معمولا . حدود شش روزه اون پمادرو میزنم قرمزیش رفع شده اما خارشش ت ...

ماه گرفتگی رو میگی؟اون خودش از بین میره کاری احتیاجی نیست بکنی و اگ  نره میره زیر موهاش مخفی میشه و بعد از چند سال میره،پس دکتر چرا دارو داده؟چون ماه گرفتگی که دارو نداره؟دارو نزن و بچه بلند شد سرش رو بشور با شامپو و روکش متکا رو عوض کن،علت ریزش مو و خارش میتونه حساسیت بچه به اون کرم باشه، مطمئنی گفته ماه گرفتگی هست؟

ماه گرفتگی رو میگی؟اون خودش از بین میره کاری احتیاجی نیست بکنی و اگ  نره میره زیر موهاش مخفی می ...

اره گفت ماهگرفتگیه . فک کنم فقط برای خارشش پماد داد فقط ده روز پماد روباید بزنم! حالا فردا روکش بالششو عوض میکنم چون از اول تولد این خارش نبودیکماهیه میخاره وبچم۳ماهشه تقریبا

اره گفت ماهگرفتگیه . فک کنم فقط برای خارشش پماد داد فقط ده روز پماد روباید بزنم! حالا فردا روکش بالش ...

متکا و ملافه ها رو باید تند تند بشوری کم کم هفته ای یکبار ، اگر بچت عرق زیاد میکنه که بیشتر باید بشوری، جنس متکا و روکش هم مهمه، چون هوا الان سرده و بخاری اینا روشن هست ایجاد حساسیت میکنه، جنس متکا الیاف لاشه و روکش نخ باشه

متکا و ملافه ها رو باید تند تند بشوری کم کم هفته ای یکبار ، اگر بچت عرق زیاد میکنه که بیشتر باید بشو ...

زود به زود میشورم فقط جنس روکش بالشش مناسب نیس حدسی میزنم ازهمین باشه . ممنون که وقت گذاشتی❤

زود به زود میشورم فقط جنس روکش بالشش مناسب نیس حدسی میزنم ازهمین باشه . ممنون که وقت گذاشتی❤

خواهش میکنم، پس عوضش کن هر چه زودتر بهتره وگرنه اون حساسیت اگر یه مدت بمونه بعد امکان داره تا آخر عمر با بچه بمونه و بدنش به تمام داروها مقاوم میشه 

عوضکردم روکش بالششو .ممنون عزیزم که وقت گذاشتی

به سلامتی مبارک باشه، تا زمانی که پماد میزنی یه پارچه بنداز رو متکا و تند تند هر روز بشور بزار رو متکا جدید کثیف شه تا اون خودش ایجاد حساسیت کنه، انشالله که زودتر حل شه