2777
2789
عنوان

یه حس ششمی بیاد سوال دارم

817 بازدید | 147 پست

هست حس ششمی

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگین حسش بهم چیه چرا همش دعوا کردیم خسته شدم

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴
اره بوگو 

کی ازدواج میکنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

اره بوگو 

ماه تولدم؟

کی باردار میشم؟

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

اره بوگو 

گفتم عزیزم حسش بهم چیه چرا دعوا داریم ما همش

میشه بگین حسش بهم چیه چرا همش دعوا کردیم خسته شدم

دوست داره و اونم خسته شده سعی کن وقتی عصبی هستید اصلا صحبت نکنید باهم قرار بذارید جایی غیر از جاهایی ک همیشه هستید مثلا یه کافه جدید و مشکلاتتون حل کنید 

منم مبشهبگی کی کار گیرم میاد و چه کاری؟

کار تا اوایل سال بعد

کارت درآمد خوبی داره ولی اینترنتیه احساس میکنم یا ادمین میشی یا کار آزاد ک تو مجازی اداره اش میکنی و خیلی برات سود داره