2777
2789
عنوان

یه حس ششمی بیاد سوال دارم

815 بازدید | 147 پست

هست حس ششمی

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگین حسش بهم چیه چرا همش دعوا کردیم خسته شدم

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴
اره بوگو 

کی ازدواج میکنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

اره بوگو 

ماه تولدم؟

کی باردار میشم؟

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

اره بوگو 

گفتم عزیزم حسش بهم چیه چرا دعوا داریم ما همش

میشه بگین حسش بهم چیه چرا همش دعوا کردیم خسته شدم

دوست داره و اونم خسته شده سعی کن وقتی عصبی هستید اصلا صحبت نکنید باهم قرار بذارید جایی غیر از جاهایی ک همیشه هستید مثلا یه کافه جدید و مشکلاتتون حل کنید 

منم مبشهبگی کی کار گیرم میاد و چه کاری؟

کار تا اوایل سال بعد

کارت درآمد خوبی داره ولی اینترنتیه احساس میکنم یا ادمین میشی یا کار آزاد ک تو مجازی اداره اش میکنی و خیلی برات سود داره