الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دو سال دیگ شاید امسال یا سال بعد نامزد کنی ولی حسم میگ ازدواج نمیکنی و میمونه برا دو سال دیگ و شوهرت آدم خوب و خوش قلبیه و زن دوست شغلش آرومه و تمیز مثل تولیدی یا بوتیک یا سوپر مارکت شغل کثیفی نداره (کاملا حسی)
دو سال دیگ شاید امسال یا سال بعد نامزد کنی ولی حسم میگ ازدواج نمیکنی و میمونه برا دو سال دیگ و شوهرت ...
🤭🤭 اع مرسی
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥
کار تا اوایل سال بعد کارت درآمد خوبی داره ولی اینترنتیه احساس میکنم یا ادمین میشی یا کار آزاد ک تو ...
یه سوال دیگههم دارم میشه جواب بدی؟من یه جا کار میکنم که چند تا مشتری دارم میترسم مشتری هام دیگه نیان و به همکارام بگن کارش بد بود، به مظرت این اتفاق می افته؟
بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤ اَلٰهُم صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز 1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من