2777
2789
عنوان

یه حس ششمی بیاد سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 147 پست
دوست داره و اونم خسته شده سعی کن وقتی عصبی هستید اصلا صحبت نکنید باهم قرار بذارید جایی غیر از جاهایی ...

تااخرماه دیدار دارم باهاش؟

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴
دوست داره و اونم خسته شده سعی کن وقتی عصبی هستید اصلا صحبت نکنید باهم قرار بذارید جایی غیر از جاهایی ...

پدرشوهرم با شوهرم قهره.  برای دیدن بچم میاد خونمون یا ن. اگه میاد کی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رتبه ی کنکور امسالم چن بود و سال بعد چن میشه  ازدواجمم بگی ممنون میشم

غیب گو نیستم ک دقیق بگم😂 ولی حسم میگ برای سال بعد خیلی تلاش میکنی و رتبه خوبی میاری و با شغل مورد علاقه ات مرتبطه 

ازدواج هم بنظرم فعلا ازدواج نمیکنی حداقل نه تا یکی دو سال آینده 

کار تا اوایل سال بعد کارت درآمد خوبی داره ولی اینترنتیه احساس میکنم یا ادمین میشی یا کار آزاد ک تو ...

‌نوزادم پسره ،یکماهش هست. الان موهاش تقریبا مشکی و چشماش تقریبا مشکی و سبزه هست صورتش.  آیا تغییر میکنه چهره ش؟ 

کی ازدواج میکنم

دو سال دیگ شاید امسال یا سال بعد نامزد کنی ولی حسم میگ ازدواج نمیکنی و میمونه برا دو سال دیگ و شوهرت آدم خوب و خوش قلبیه و زن دوست شغلش آرومه و تمیز مثل تولیدی یا بوتیک یا سوپر مارکت شغل کثیفی نداره (کاملا حسی)

دو سال دیگ شاید امسال یا سال بعد نامزد کنی ولی حسم میگ ازدواج نمیکنی و میمونه برا دو سال دیگ و شوهرت ...

🤭🤭 اع مرسی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

کار تا اوایل سال بعد کارت درآمد خوبی داره ولی اینترنتیه احساس میکنم یا ادمین میشی یا کار آزاد ک تو ...

یه سوال دیگه‌هم دارم میشه جواب بدی؟من یه جا کار میکنم که چند تا مشتری دارم میترسم مشتری هام دیگه نیان و به همکارام بگن کارش بد بود، به مظرت این اتفاق می افته؟

اره بوگو 

ماه تولدم ؟

عروسیم کی میشه ؟

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من