2777
2789

بچه‌ ها من با خواستگارم چندماهی هست میریم بیرون خیلی خیلی پسره دلسوزیه و با محبته و دست و دلبازه و قشنگ مشخصه منو دوست داره چون من سر یه موضوع الکی باهاش بهم زدم خانوادشو واسط کرد من رد کردم حالا دوباره بعد سه ماه اومده فقط مشکل من اینه ایشون دوتا تیک داره یکی از شونه هاشو هعی میده جلو و مثلا پنج دقیقه یکبار تخم چشماشو میده بالا درعرض یک ثانیه بعد میده پایین عادت کرده بنظرتون چیکار کنم میگم خیلی پسرخوبیه هم خودش هم خانوادش اما نگرانم که یوقت اشتباه نکنم نظر شما چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم چیزای مهمتری باید معیارت باشه نمیگم اینا مهم نیست ولی اولویت نیست

میشه عزیزم بگی چیا معیارم باشه من خیلی واقعا استرس دارم اصلا خودمو انگار گم کردم خانوادمم با سیاست نیستن راهنماییم کنن

میشه عزیزم بگی چیا معیارم باشه من خیلی واقعا استرس دارم اصلا خودمو انگار گم کردم خانوادمم با سیاست ن ...

بایباید بدونی اخلاقاتون بهم میاد یا نه اصلا نظراتتون شبیه همه شاید مسخزه باشه ولی بنظرم ادم باید تو موسیقی هم ی تشبیه سلیقه ای داشته باشه 

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 
اسی به انجام این حرکات عادت کرده یا یک نوع بیماریه؟ بعد احساس خودت نسبت بهش چیه؟

بخدا نمی‌دونم بیماریه یا نه ولی پیش بابام نشسته بود خودشو سفت بغل کرده بود ک تیک شونشو نره جلو بابام چون خودش هم خیلی خجالت می کشه

بایباید بدونی اخلاقاتون بهم میاد یا نه اصلا نظراتتون شبیه همه شاید مسخزه باشه ولی بنظرم ادم باید تو ...

همه لحاظه بهم میخوریم ولی تنها نگرانی من اینه ک بعدها از تیک هاش خجالت بکشم