2777
2789

اسمتونو بگین براتون سوره یس و سوره مزمل می خونم به نیت اول ظهور امام زمان

هدیه به اموات شرکت کننده ها 

و برآورده به خیر شدن حاجات قلبی تون

@نیلی_83  

@اعتصامی  

@elahemilany98  

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

پردیس

قبولی در ازمون جامع ۱۲ بهمن

خیلیییییی سرنوشت سازه برام😭

پروپوزالم تاییدبشه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غسل تنت از من چقدر وقت گرفت

یعنی چه به روز پیكرت آوردند

با دیدن جسمت بدنم می لرزد

با شستن پهلوت تنم می لرزد

با شستن زخم كوچه های نیلی

ای فاطمه دارد حسنم می لرزد

چشمم به غمه هماره ات افتاده

بر چشم پر از ستاره ات افتاده

وقتي كه رسيد دست من فهميدم

در كوچه دو گوشواره ات افتاده

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

۲۷ اذر خوب پیش بره برام🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

فاطمه ، حاجت دلم ....

یا حضرت فاطمه زهرا

تو رو به خدا

تو رو به پهلوی شکستت

تو رو به چادر خاکیت

تو رو به پدر بزرگوارت حضرت محمد

به همسرت حضرت علی

به بچه هات حضرت زینب ، امام حسن و امام حسین و بچه از دست رفتت ، تو رو به غریبی امام زمان قسمت میدم ک به همه ما نظر کنی و حاجت کل این دوستان من در این سایت و هرکس دیگری که امشب داره دعا میکنه

برآورده کن ، یا حضرت زهرا تو رو به عزیزی بچه هات قسم کمکمون کن

خدای بزرگ لطفا صلاح هممون رو در رسیدن و برآورده شدن آرزوهامن قرار بده و امشب هممون رو حاجت روا کن .

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

@دردونمه  

@fatti900  

برای این دوستانمم بخونید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

موقع خوندن یس برا ازدواج مجردا از ته دلت دعا کن😔🥲

سلام التماس دعا

برای شفای 

زهرا

انشالله خودتون هم حاجت روا بشید

بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خورد، ببین چی میشه اون کس که یه جو از حق مردم خورد، کسایی که تو این دنیا حساب مارو پیچیدن، یه روزی هرکسی باشن حساباشونو پس میدن، عبادت از سر وحشت واسه عاشق عبادت نیست، پرستش راه تسکینِ پرستیدن تجارت نیست، سرِ آزادگی مردن ته دلداگی میشه، یه وقتایی تمام دین همین آزادگی میشه، کنار سفره خالی یه دنیا آرزو چیدن، بفهمن آدمی، یک عمر بهت گندم نشون میدن، نزار بازی کنن بازم برامون با همین نقشه، خدا هرگز کسایی رو که حق خوردن نمی‌بخشه، کسایی که به هر راهی دارن روزیتو میگیرن، گمونم یادشون رفته همه یک روز میمیرن، جهان بدجور کوچیکه همه درگیر این دردیم، همه یک روز میفهمن چه جوری زندگی کردی

پرینا

فرناز

ثمین

محمدرضا

امیرحسین

شادی

ساناز

طاهره

پردیس

طیبه

لحظه آخر است/ گریه کن یا علی     

تا نرفتی ز دست/  گریه کن یا علی

ای غریب وطن / گریه کن بهر من

بر جوانی من / گریه کن یا علی     

بر حسین و حسن / گریه کن یا علی

این سکوتت به جان / آتشم می زند   

گریه کن تا به دل / عقده ات بشکند

آه من بر جگر / بغض تو در گلو    

من نگفتم به تو / تو به زهرا بگو

لحظه آخره / عمر زهرای توست    

سوی جنت روان / یار تنهای توست

دشمنان خدا / متحد آمدند     

پیش چشمان تو / همسرت را زدند

آتشت بر جگر / ناله ات تا خداست     

پس چرا یا علی / گریه ات بی صداست