2777
2789

نی نی های شما روزی چند ساعت می‌خوابن؟

دختر من هفت ماهشه ،شبا ساعت یک ،دو می‌خوابه تا ساعت یازده دوازده بعضی روزام زودتر ،یکی دو ساعت بعدش دوباره می‌خوابه ولی نیم ساعت بیشتر نمی‌خوابه ،تا شب به همین رواله ،از بیست روزگیش من یادم نمیاد روزا دو ساعت بکوب بخوابه اوایل که بیست دقیقه میخوابید

دختر من ۶ماهشه شبا۱۲و۱ میخوابه فقط برای شیر بلند میشه تا فردا۱۰تا ۱۱صبح

دیگه بین روزم خواباش سبکه بعضی وقتا نیم ساعت بعضی وقتام ظهرا ۲ساعت

ی مامان کوچولو دهه هشتادی🤪💌

شبها خیلی دیر میخوابه و صبح ها دیر بیدار میشه 

هورمون رشد از ساعت ۹ شب تا ۴ صبح ترشح میشه پس سعی کن ساعت خوابش رو تنظیم کنی 

بچه من ۱۰ شب خواب بود تا صبح خودم هفت و هشت بیدارش میکزدم 

حتما صبحانه میدادم و بعد تعویض پوشک کمی بازی میکردیم بعدش ساعت ۱۱ میخوابید و منم میرفتم برای نهار پختن تا ۱ ظهر رو میخوابید عصر ها هم یه چرت نیم ساعته داشت 

البته قانونی برای خوابشون نیست هر بچه ای هم متفاوته من طبق دستور پزشکش خوابش زو تنظیم کردم یک هفته ای طول کشید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبها خیلی دیر میخوابه و صبح ها دیر بیدار میشه  هورمون رشد از ساعت ۹ شب تا ۴ صبح ترشح میشه پس س ...

دختر منم تا 4ماهگی ساعت نه ده می‌خوابید صبحا هم زود بیدار می‌شد ولی دیگه تا شب خواب عمیق نداشت روزا بیست دقیقه میخوابید کل انرژی منو می‌گرفت دیگه نایی واسم نمی موند ،بعد چهار ماه تا دو ماه شبا ساعت چهار می‌خوابید تا اینکه الان یه ماهه ساعت یک دو می‌خوابه صبحم اگه زودتر بیدارش کنم دیگه نمی‌خوابه 

دختر منم تا 4ماهگی ساعت نه ده می‌خوابید صبحا هم زود بیدار می‌شد ولی دیگه تا شب خواب عمیق نداشت روزا ...

احتمالا ذاتا کم خوابه و نمیتونه توی طول روز بخوابه 

برای چکاپ ماهیانه که میبرید به دکترش بگید شاید هم از کمبود ویتامین باشه 

ولی در کل هر بچه ای یه جوریه واقعا نمیشت مقایسه کرد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
طبیعیه دیگه هرچی بزرگتر میشن خوابشون تو روز کمتر میشه ولی اگه شبام همینجوره با ی دکتر مشورت کن

از بیست روزگیش همینه تازه بهتر شده اینه اوایل ده یا بیست دقیقه میخوابید

احتمالا ذاتا کم خوابه و نمیتونه توی طول روز بخوابه  برای چکاپ ماهیانه که میبرید به دکترش بگید ...

دکتر بردم میگه رفلاکس داره بخاطر اونه دارو هم بهش میدم اما هیچ تغییر نمیکنه