2777
2789

سلام دخترا بیاید در مورد مشکلاتتون بگید.

من یه دونه داداش دارم. فعلا مجرده. طبقه بالای خونه پدرم به اسمِ داداشم هستش. خرج داخلشم داداشم خودش کرده. کابینت و گچ و کاشی و اینچیزا... تک پسرم هست. با دوتا خواهر که متاهلیم...

حالا داداشم میخواد ازدواج کنه. من میخوام قبلش داداشم و مادرم رو آموزش بدم تا مشکلی پیش نیاد. مثلا از الان میگم زیاد رفت وآمد نباشه تا روتون به هم باز بشه و عروس هم احساس راحتی نداشته باشه. یا میگم راه پله آت آشغال نذارید فامیلای عروس میان میبینن زشته. چنتا هم شما بگید.

فقط نگید که اونجا زندگی نکنن، چون امکانش نیست. داداشم نمیتونه خونه بخره واقعا. دلش هم‌نمیاد بفروشه. خونه نوسازه. تر و تمیز و دوخواب. 

اینم بگم پدر و مادرم اهل اذیت و دخالت نیستن...

لطفا بگید چه چیزایی اذیتتون میکنه و اینکه شوهرتون تک پسر هست یا نه؟

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت در ورودی خونه رو ببنده که رفت و آمد اونا تحت نظر نباشه .وقتی شما هم خونه مادرتون دعوتید از عروس توقع پذیرایی نداشته باشید .وقتی مهمون میاد خونه مادرت به عروس زنگ نزنه بیا پایین مهمون داریم . سرزده خونه عروس نرید . حس کنه خونه رو به غریبه اجاره داده و زیاد دمخورشون نشه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

تازه عروس میخواد تو خونه آزاد بگرده هی نرن در خونشو بزنن 

داداشتم هی به بهونه ناهار برم پیش مامانم یا شام برم پیش مامانم نره پیششون 

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
کاش داداشت منو میگرفت😐 چ خاهر خوبی داره

ای جانم‌عزیزم😘😘

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

آمار رفت و امد همو نگیرن. قبض اب و برق و گازو حساب کنن هر کی مال خودشو که حرف و حدیث نباشه. 

یوقتایی شما هرچقدرم خوب باشی طرفت عوضیه و کاریش نمیشه کرد. باید یه سری اقداماتو بعد از اینکه معلوم شد طرف کیه انجام داد

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

تازه عروس میخواد تو خونه آزاد بگرده هی نرن در خونشو بزنن  داداشتم هی به بهونه ناهار برم پیش ما ...

مامانم پادرده زیاد نمیتونه پله بالا بره. همینم بهش گفتم.

آمار رفت و امد همو نگیرن. قبض اب و برق و گازو حساب کنن هر کی مال خودشو که حرف و حدیث نباشه.  ی ...

کنتورای آب و برق و گاز جداست.

دقیقا بعضیا خودشون ممکنه دل سنگ‌باشن

آمار رفت و امد همو نگیرن. قبض اب و برق و گازو حساب کنن هر کی مال خودشو که حرف و حدیث نباشه.  ی ...

داداشم تازگی ها از یه دختری خوشش اومده. چندماهی هست که صحبت میکنن تا به تفاهم برسن. حالا تازگیها دختره میگه که من نمیام‌طبقه بالا. میگه خونه جدا اجاره کنیم بهتره. حالا داداشم‌میگه نه من نمیتونم‌مستاجر باشم با حقوق معلمی.کلا میگه سختمه. به دختره گفته فکراتو بکن جواب بده.

این در حالیه که داداشم‌همون اول آشنایی گفته بود خونه من طبقه بالاست.

ما به داداشم‌گفتیم خودت تصمیم‌بگیر. چون بچه نیست که دخالت کنیم. ۳۰ سالشه.

انشالا که خوشبخت بشن داداشتون 💖

مرسی عزیزم۰😘😘