2777
2789
عنوان

اونایی که طبقه بالای مادرشوهر زندگی میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 60 پست

اسی کاش بجای یه داداش

پنج شیش تا داداش داشتی😍

مشخصه کتابایی ک خوندی خییییلی روی انسانیتت موثر بوده

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینکه اول ازدواجشونو و ممکنه با هم اختلاف نظر داشته باشن و دعواشون بشه جوونن صداشون میبرن بالا اگ متوجه شدن مامانت اینا نرن و طرفداری نکنن چون آدم عصبیه یچیزی میگ همه رو ناراحت میکنه 

من ی تامی طبقه پایین مادرشوهر بودم

دو سه ماه ی بار میرفتم بالا ی رب میشستم میودم 

اصلنم اینکارم دلیلش این نبود ک دوسشون نداشتم یا دلایل منفی 

مدلم اینطوریه خانواده شوهر کمو کمتر حتی اگ خوب خیلی و ام خوب

لطفا اگ عروستون دیر ب دیر سر زد ب برادرتون گله نکنین چرا نمیاد دعوا خونشون نندازین

خواهش میکنم دم ب دیقه حانواده ت  پانشن برن خونه داداشت چوم نزدیکن بیس چاری برن و بیان

زن داداشت استقلال لازمه 

بعد واس وعده ها دعوتش کنین انتظار نداشته باشین خودش بیاد

بعد لطفا پدرمادرت در بزنن وارد بشن

تو بقیه جاهای خونه سرک نکشن قابلمه غدای رو اجاقشو چک نکنین و در یخچالشو وا نکنین بی اجازه 

اگ عروس تمیز نبود فقط یخودش مربوطه بخودش یا داداشتون نگین 

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
چ باشعور واقعا دنیا ب همچین ادمایی بیشتر نیاز داره

فداتشم مرسی😘

والا داداشم یه دونست اصلا دلمون نمیخواد اذیت بشه. فقط میگیم یه دختره خوب پیدا کنه تو خونه خودش دلشون خوش باشه واسمون کافیه.

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

وقتی خونه نیستن بی اجازه وارد خونشون نشن و از وسایلاش استفاده نکنن

رفت و آمد عروسشون و کنترل نکنن

توقع نداشته باشن عروس هرجا رفت بیاد خبر بده یا اجازه بگیره

اگر خانواده ی عروسشون اومد خونشون پدر و مادرتون پانشن برن بالا تا اونام خونه ی بچشون احساس راحتی داشته باشن

اگر خدایی نکرده دعواشون شد و سرو صداشون رفت پایین اصلاااا بروی خودشون نیارن

رفت و آمدشون در حد معقول باشه

مادرتون توقع نداشته باشه که عروسش هی بیاد و تو همه ی کارهای خونه اش کمکش کنه

فقط وقتی سر زده میان پایین خونم عصبی میشه ادم من اصلا اهل رفت امد نیستم

منم این مدلی ام

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم

بدون هماهنگی خواهر شوهر عزیز شما ک انقد خانمی بدون هماهنگی نرین خونه عروستون

شاید مریضه پریوده خونش بهم ریخته س و...

اسی کاش بجای یه داداش پنج شیش تا داداش داشتی😍 مشخصه کتابایی ک خوندی خییییلی روی انسانیتت موثر بود ...

😂😂😂 نه بابا این طورا هم نیست فداتشم😘😘

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

انتظارم نداشته باشین بیس چاری بهتون سر بزنه و زنگ بزنه

ولش کنین بحال خودشون خوش باشن زن و شوهر

اینکه اول ازدواجشونو و ممکنه با هم اختلاف نظر داشته باشن و دعواشون بشه جوونن صداشون میبرن بالا اگ مت ...

نکته خوبی بود مرسی

من خودم هنوز زن داداش ندارم

ان شالله زن داداش دار شدم

داداشم بهش بگ بالا چشت ابروعه اونوقت من میدونمو داداش عزیزم

دیگ عروستون سر خیزه یا تالنگ ظهر میخوابه

دیگ بخودش مربوطه فقط

من خودم هنوز زن داداش ندارم ان شالله زن داداش دار شدم داداشم بهش بگ بالا چشت ابروعه اونوقت من میدو ...

هیچوقت اینکارو نکن من اینکارا رو کردم و همه چی تو سر من خورد شد سعی کن دخالت نکنی تا خودشون یاد بگیرن مشکلاتشونو حل کنن و قلق همدیگه دسشون بیاد

من ی تامی طبقه پایین مادرشوهر بودم دو سه ماه ی بار میرفتم بالا ی رب میشستم میودم  اصلنم اینکا ...

مرسی گلم نکته های ظریفی بود👍👍