2777
2789
عنوان

💓بانوی دوعالم💓

115 بازدید | 6 پست

شهادت مظلومانه فاطمه زهرا بانو دو عالم ب همه مسلمین تسلیت میگم

التماس دعا

یافاطمه زهرا ب حق سربریده حسین ابرو مارو هم بخر

شفای بیماران

گرفتاری مالی

جونام ازدواج کنن موفق باشن

یافطمه زهرا💔

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم داره شیمی میشه و بعد جراحی یا حضرت فاطمه شفاشو از شما میخوام من کسی را ندارم    

واسه سلامتی مادرت ۵۰۰ مرتبه صلوات نذره فاطمه زهرا کن ایت الکرسی بخون 😍انشالله ک حالشون خوب میشه بهم خبر بده حال مادرت منتظر خبرتم عزیزم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
بابام مریضه... دعا کنید دلمون شاد بشه بچه ها حالش خوب بشه زندگیمون شیرین بشه

انشالله ک خیر ۴ قل ب نیتش بخون تا ۱۲ روز روزی ۱۰۰۰ بار ذکر یاعلی بگو انشالله ک خبر خوش بشنویم واسه ارامششم ۱۱ بار ایت الکرسی بخون

واسه سلامتی مادرت ۵۰۰ مرتبه صلوات نذره فاطمه زهرا کن ایت الکرسی بخون 😍انشالله ک حالشون خوب میشه بهم ...

مرسی عزیز دلم اینقدر  تا آسمون نذر کردم تو بیشتر ختم ها و ذکرا شرکت کردم الهی که شفا پیدا کنه 

مرسی عزیز دلم اینقدر  تا آسمون نذر کردم تو بیشتر ختم ها و ذکرا شرکت کردم الهی که شفا پیدا کنه&n ...

الهی امین