2777
2789
عنوان

کیا رنگ فانتزی زدن😁👍

451 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها 😁✋

من 4ماه دیگه عروسیه دایی ام هست 

میخاستم ی رنگی ب موهام بزنم خیلی دلم میخاد رنگ فانتزی بزنم تاحالاهم اصلا نزدم 

ب نظرتون بزنم تا عروسی دایی ام میشه رنگ دیگ زد و دیگ نیاز ب ریمو نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یاسی زدم البته اول موهام به پایه رسیدن عالی شدن عالی

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

من زدم قرمز  بعدشم مشکی کردم چون رنگ فانتزی رفته بود رنگ دلکلره مونده بود قهو ای شده بود الانم میخام مش کنم میگن نمیشه جون رنگ مشکی زدی 

تو مواظب باش رنگ مشکی نزنی چون نمی‌بره

من موهامو قرمز زده بودم لباسمم قرمز بود با رژ قرمز انقد قشنگ شده بود که گیف میگردم  عروس پسر خالم 😍

زیر موهات بزن یه لاین از موهات ک شونه کردی دیده بشه خیلی نازه میشه اگ مشکیه موهات قرمز خیلی شیک میشه

آره موهام مشکیه برا عروسی خواهر زادم حتما😍

ارغوان‌؛شاخه‌ی‌ همخونِ‌ جدا‌مانده‌ی‌ من‌ . .آسمان‌ تو‌ 
من زدم قرمز  بعدشم مشکی کردم چون رنگ فانتزی رفته بود رنگ دلکلره مونده بود قهو ای شده بود الانم ...

ای جونم منم عروسی دایی ام میخام خاص بشم رنگ فانتزی قشنگ میشه جدا برای مجالس 🤔🤔🤔

ای جونم منم عروسی دایی ام میخام خاص بشم رنگ فانتزی قشنگ میشه جدا برای مجالس 🤔🤔🤔

اولش آره خیلی ناز میشه من که همش جلو اینه بودم🤦‍♀️🥴😁دلی بعدش رنگ فانتزی میره و رنگ دکلره میمونه قهوه ای 

آره موهام مشکیه برا عروسی خواهر زادم حتما😍

بزن بابا مگه چند سالته

والا بچه خواهر شوهرم 13سالشه موهاش رنگ فانتزی زده ارایش میکنه سیگارم میکشه بیرونم تا دلت بخاد 

یعنی اینقدر بدم میاد از رفتارشون ک نگو تازه چندتا تتو ام کرده رو بدنش و دستاش