2777
2789
عنوان

بمونم یا جداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 38 پست
خودت زندگیتو دوس داری؟دوس داری بسازیش؟

راستش دیگه درمونده شدم 

خیلی تلاش کردم 

هرموقع دید دارم تلاش میکنم گفت این که زندگی نیست تمومش کن 

همش میگه تو برو درخواست طلاق بده  میگه طلاقتم نمیدم اذیتت میکنم مهریه هم نمیدم بهت 

بخدا خسته شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا میگفت لباس میپوشی هرطور باشه اوکیه  الان میگه نه باید حتما ازاد باشه بلند باشه  قبل ...

تویی ک میری سرکارخرج خودتو میدی چرا طلاق نمیگیری؟؟؟ بهت گفت برو طلاق بگیر بگو مهریمو بده هم مهریتو میگیری یجا رهن میکنی هم اینکه میری سرکارخرجتو درمیاری چرا انقد عزت نفستو له می‌کنی پیش این مرتیکه این آخه شوهره؟؟!!! نکنه یوقت بچه دار بشی ک خیلی بدبخت میشی مثل دخترعموم

نباید زیاد به حرف این مشاور ها بود اولی با توجه به روابط خوبتون حرف زده و دومی بخاطر روابط بد 

خودت بشین با شوهرت حرف بزن دلایلش رو بپرس، شاید از نظر اون این تویی که خیلی عوض شدی، بعدم کارتت رو براداره اگه به پولت احتیاج داشت  تو هم میتونی این کار رو بکنی اون اجازه گرفتن واسه دوست و خواهر برادر هست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
تویی ک میری سرکارخرج خودتو میدی چرا طلاق نمیگیری؟؟؟ بهت گفت برو طلاق بگیر بگو مهریمو بده هم مهریتو م ...

هیچی به اسمش نداره بجز یه موتور و سه دونگ خونه 

تحقیق کردم گفتن خونه ای که توش نشسته رو نمیشه  ازش گرفت 

خودشم گفته مهریه نمیدم از وکیل پرسیدم گفت خودتو سنگ رو یخ نکن دستت به جایی بند نمیشه 

من نمیخوام بدون هیچی از این زندگی یرم 

بخدا صدمو گذاشتم اما الان اینطور شده 

پدرو مادرش فکر مکینم ایراد میگیرن اما سایز اعضای خانوادشون هم مثل من لباس میپوشن ( من لباس باز نمیپو ...

عزیزم همچین مردی کجای کمبود زندگیت پر میکنه که از طلاق میترسی 

محبت نمیکنه

کتک میزنه

مثل بیغیرت ها و بی عرضه ها ازت پول میگیره

توهین میکنه

این مرد ارزش وقت گذاشتن نداره

هیچی به اسمش نداره بجز یه موتور و سه دونگ خونه  تحقیق کردم گفتن خونه ای که توش نشسته رو نمیشه ...

مهریتو بزار اجرا مگه میشه چیزی ندن حداقلش اینه ک قسط بندی میکنن تا زبونش دیگ انقدر دراز نباشه هی بگه برو طلاق بگیر الان یه همسایه داریم دختره طلاق گرفت بااینکه پسره هیچی نداشت قسط بندی کردن داره میگیره ازش پسره دست بزن داشت خواهر مادرش می‌رفتن فحش میدادن به دختره

عزیزم همچین مردی کجای کمبود زندگیت پر میکنه که از طلاق میترسی  محبت نمیکنه کتک میزنه مثل بیغ ...

میخواد شما بری درخواست طلاق بدی تا قاضی طرف اون بگیره الکی میگه طلاقت نمیدم تا مهریه رو ببخشی