2777
2789
عنوان

بمونم یا جداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی بخاطر لباس دعوا میفتین؟خانوادش با پوشش شما مشکل دارن ک پرش میکنن؟ میتونی ی مدت صبوری کنی و حرف ...

پدرو مادرش فکر مکینم ایراد میگیرن اما سایز اعضای خانوادشون هم مثل من لباس میپوشن ( من لباس باز نمیپوشم بخدا یا بدنمو نمیریزم بیرون) 

راستش بدون اجازه میره سر کیفم پول برمیداره یا کارت عابرمو بر میداره 

چندبار تذکر دادم

امروز سر این هم دعوامون شد گفت چیه مگه همین الان پولتو برات میریزم به کارتت 

راستش من گدای ۱۵۰-۱۶۰ تومن نیستم ولی ناراحت میشم بی اجازه میره سر کیفم 

قبلا میگفت لباس میپوشی هرطور باشه اوکیه  الان میگه نه باید حتما ازاد باشه بلند باشه  قبل ...

روحیه آدما باهم فرق می‌کنه . ولی بنظرمن سعی کن و سعی کن انتظار محبت و قدرشناسی از هیچکی نداشته باشی.

هرکاری هم تو زندگیت میکنی و حتی تحمل کردن شوهر به خاطر رضای خدا باشه تا خدا بهت صبر و تحمل بیشتر بده و چه دیدی شایدم ی روز زندگی بر وفق مراد دلت شد.

سلام؛چقدر سخت😔

خیلی سریع تصمیم به جدایی نگیرید.

باهم صحبت و مُدارا کنید،ان شاءالله خوشبخت باشید

🌸ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم🌸
پدرو مادرش فکر مکینم ایراد میگیرن اما سایز اعضای خانوادشون هم مثل من لباس میپوشن ( من لباس باز نمیپو ...

اهان پس بحث لباس نیست کلا سر حساسیت هاتون ب مشکل میخورین

تاحالا با ارامش باهم حرف زدین؟گفتی ک از این کار بدت میاد؟یا شاید غرورش نمیذاره ک بهت بگه ب پول نیاز داره برا همین یواشکی بر میداره

نمیدونم فازشون چیه یسریا سرد میشن بعد چن ماه.. خب اگه طرفو دوس داری طبیعتا همیشه باید دوست داشته با ...

عزیزم دلیلش که واضحه تنوع طلبی و ذات خراب دارن بعد یه مدت دلشون یه جدید میخواد

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
یه سوال تو به همسرت این حسو میدی که رئیس خونه اونه یا همش میخوای خودت رییس باشی و به حرفشم گوش نمیدی ...

اینکاری که شما میگی رو انجام دادم نتیجه ای نداد 

فقط هی بکن نکن هاش بیشتر شد 

اهان پس بحث لباس نیست کلا سر حساسیت هاتون ب مشکل میخورین تاحالا با ارامش باهم حرف زدین؟گفتی ک از ای ...

بهش از علایقم گفتم 

یا گفتم از چی ناراحت میشم 

اما اکثر مواقع باز راه خودشو میره