2777
2789
عنوان

چرا با همه دعوا دارید

491 بازدید | 28 پست

طرف صحبت من اون خانم هایی هستن که تا یه حرفی میزنی بی علت و مقدمه پاچه میگیرن،آخه چرا به بقیه توهین میکنید،فحش میدین،نه فقط نی نی سایت خیلی جاهای دیگه تو مجازی،آخه درست نیست این رفتارا،نمیدونم چه علتی داره این کارا،مشکلات زندگی و اعصاب خوردی رو که همه دارن دیگه نباید که سر بقیه مردم انرژی منفی هاتونو خالی کنید که فقط کافیه یه حرفی بزنی به یکی که حقیقتا خودم نمیدونم اصن چی شد طرف اینطور رفتار کرد،حتما پیش خودتون میگیدخب قطعا تو چیزی گفتی که طرف فحش داده،نه والا بعضیا ذاتا ادب ندارن هرچی از دهنشون در میاد نه فقط من بلکه خیلی آدمای دیگه تو مجازی میگن که واقعا رفتار درستی نیست خودتونو اصلاح کنید.مجازی خیلی بیشتر از دنیای واقعی از اینجور آدما پیدا میشه به سه دلیل۱همه غریبن،و فک میکنن شخصیتشون زیر سوال نمیره و حرف پشت سرشون نیست.۲دست اون طرف بهشون نمیرسه تو امنیت کامل نشستن یه گوشه و بی حرمتی میکنن و از همه مهم تر باهم چشم تو چشم نمیشن .و تمام بیشعوری و بی تربیتیشون رو کامل نشون میدن نه فقط من بلکه اینطور آدما روح و روان خیلی های دیگه یا حتی خود شمارو ممکنه بهم ریخته باشن. لطفا اگه جزو این دسته از آدما هستید یکم رو خودتون کار کنید که من و بقیه رو ناراحت نکنید🧡

اره توهیناشونو ندیدی انگار چیشده

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

ما نمیتونیم همه رو درست کنیم 

نمیتونیم دیگران رو با شعور و فهمیده کنیم 

ولی میتونیم رو خودمون کار کنیم تا بابت حرف یه مشت بیشعور احمق ناراحت نشیم💕

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀   https://harfeto.timefriend.net/16412274116285  ‌‌‌‌‌‌‌              نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره توهیناشونو ندیدی انگار چیشده

یکی تاپیک میزنه بیاید سوال با فلان موضوع دارید جواب بدم.کلا چهار نفر تو تاپیکش بودیم جواب منو نداد،دوباره ریپلای زدم باز جواب نگرفتم،بعد گفتم عزیزم ۵۰ نفر که نریختن اینجا کلا چهار نفریم اگه بلد نیستی جواب سوالمو خب تاپیک نزن

و با سیل عظیمی از توهین و فحاشی های این شخص مواجه شدم تازه آخرش به منم میگه خوبه آدم یکم شعور داشته باشه🫠

یکی تاپیک میزنه بیاید سوال با فلان موضوع دارید جواب بدم.کلا چهار نفر تو تاپیکش بودیم جواب منو نداد،د ...

ول کن بابا 

مردم ایران عقده ای ترین مردم دنیان 

یه عده مظلوم مثل ما بین اینا گیر افتادیم

می دونید چه موقع این وضع بدتر میشه؟

موقعی که یک آدمی مثل من زودرنج باشه و حدود دو ماه تا الآن درگیر بی احترامی یک نفر تو این سایته. اینقدری که من نشخوار فکری پیدا کردم بعد اون بی ادبیشون و زیر سوال بردن شخصیتم. در حدی که گاهی پیش خودم میخوام لعنش کنم ولی خب من اهل لعن اینها نیستم. 

در هر صورت متاسفانه اگه آدم در کارهاش و حرفاش خدا رو در نظر نگیره؛ خیلی راحت دل بقیه رو خرد میکنه

یکی تاپیک میزنه بیاید سوال با فلان موضوع دارید جواب بدم.کلا چهار نفر تو تاپیکش بودیم جواب منو نداد،د ...

اره من قبلا زیاد از مشکلاتم حرف میزدم توی سایت حالا بعصی کاربرا اون حرفامو حفظ کردن و همش طعنه میزنن

حتی به خانواده ام توهین میکنن،من خداروشاکرم مادرم سواد نداره اما واقعا منو جوری تربیت کرده ک اینجوری توهین نکنم

میفهمم حرفاتو گل جان

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
عزیزم نباید دهن به دهن همچین آدمایی گذاشت حتی مجازی چون شخصیت خودمونو در حد اینها پایین میاریم ی عده ...

من تنها ی اکشنم فقط سین کردن و خوندن پیامه جواب نمیدم اما همه اینجا جمع میشه جمع میشه ...میشه یه بغض که آخه چرا آدما اینطورن چرا تو این جامعه دارم زندگی میکنم اصن نه که بگم ایران کلا همههه جا