2777
2789

دختر من دو سالشه دوبار تو این هفته دیدم خیره شده مثلا به ساعت عموش هر چی صداش زدم جواب نمی‌داد یا یبار دیگم جلو جمعی که نمیشناخت اینطور کرد حالا دیروز کلا زیر نظرش داشتم این کارو نکرد ترسیدم نکنه بد باشه از استرس دیونه شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر کوچیکه من کلا اینجوریه،به داییش رفته

من ترسیدم نکنه بد باشه چون تونت چیزای بدی زده انگار به فکر فرو میره بعد چند ثانیه درست میشه ولی تا الان دوبار بیشتر ندیدم بار بعدی دست بهش میزنم ببینم میفهمه یا نه

نه طبیعیه  براش جالب بوده حواسش پرت شده اگر خیلی تکرار کرد مشورت بگیر

نه فقط دوبار اونم جلو عموم اینا که نمی‌شناختند یبار عموش داشت ساعتشو تکون میداد و گرنه زیر نظرش دارم کلا دیگه اون کارو نکرد

عزیزم پسر منم این کار میکرد بچه داداشمم تین کار میکنه یک و نیم سالشه اما من دکتر بردمش و از ی سنی  ب بعد ول کرد پسر دکتر گف بزن ب بینیش ببین چشماشو میبنده ماری میکنه پسر من تا ۸ثانیه میرف و کاری نمیکرد دکتر گف اشکال نداره الان پسرم ۷سالشه سالم میخوای خیالت راحت بشه ببرش چکاب

تشنج پنهان،من یبار دیگم سر حساسیتم بچرو نوار مغز بردم یکسالگی  سالمم بود دیگه باباش اجازه نمیده ...

نه عزیزم نبر ،پسر منم کلا اینجوریه خیلی هم بچه باهوشیه ،الان ۷ سالشه برادرم هم ۴۵ سالشه اینجوریه ،تو فکر میرن

عزیزم پسر منم این کار میکرد بچه داداشمم تین کار میکنه یک و نیم سالشه اما من دکتر بردمش و از ی سنی&nb ...

یبار م یک سالگیش چکاب و نوار مغز بردم سر یه رفتار دیگش سالم بود نوارش

یبار م یک سالگیش چکاب و نوار مغز بردم سر یه رفتار دیگش سالم بود نوارش

عزیزم من وسواس فکری داشتم سر بچم و هی این مدلی رفتار تشنجی میدیدم از بچم منم نوار مغز بردمش و شوهرم دیگه نمیزاشت ببرمش یاد اون موقع های خودم افتادم درکت میکنم ولی بچه من خداروشکر سالم عزیزم اگر احساس میکنی یکم بهش گیر میدی حتمااا برو روانشناس من بهترین لحظه هامو خراب کردم

عزیزم من وسواس فکری داشتم سر بچم و هی این مدلی رفتار تشنجی میدیدم از بچم منم نوار مغز بردمش و شوهرم ...

من بچرو دارم اذیت میکنم یه مدت خوب میشم بعد دوباره یه گیر دیگه بهش میدم منم نوار قلب مغز بینایی سنجی شنوایی سنجی نوار مغز بردم ولی هنوزم خوب نشدم روانشناس به شما چی گفت یعنی میتونه این یه مدل افسردگی باشه ؟ من از نوزادی تا الان بچم اصلا لذت نبردم

من بچرو دارم اذیت میکنم یه مدت خوب میشم بعد دوباره یه گیر دیگه بهش میدم منم نوار قلب مغز بینایی سنجی ...

قشنگ متوجه شدم عزیزم چون این راه من رفتم من ادامه دادم همه ی این کارای ک گفتیو تا وقتی کامل ب حرف زدن افتاد دیگه خیالم راحت شد همه کاراشو کرد من یواشکی شوهرم اسنپ میگرفتم کیبردمش دکتر 

ببین اینن چیزا علت داره 

من تو بارداریم گفتن ریسک متوسط سندرم داون دوباره خطر سقط لکه بینی گفتن دور سرش بزرگ تر از بدنش و ..... اینا باعث استرس شدید من تو بارداری سد اون تایم خیلی بی پولم بودیم بچم ک بدنیا اومد مثل فرشته ها بود تا دیدم سالم انقدرررر خوشحال شدم ک نگو