2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش اینطوری ک شما میگین باشه بازم فقطخداخودش رحم کنه

بله مگه به همین راحتیاست بره به این واون بگه شماهم جزئیات روبه شوهرت نگوچون ممکنه اتفاقای بدی بیافته وباهم درگیربشن فقط بگو خوشم نمیادازشون

[QUOTE=32108دست 5215]😐😐😐😐 معلوم نیست چی میگیسر صبحی اگه اون بی ادبی کرده شما چرا اینطور میکنی آدم بهت شک میکنه هی م ...[/QUOTE]

عزیزهمین ک من راهش دادم نباید میکردم همین ک یه نامحرم بهم دست گذاشت عذاب وجدان دارم وگرنه بخدامن همکاری نکردم

بله مگه به همین راحتیاست بره به این واون بگه شماهم جزئیات روبه شوهرت نگوچون ممکنه اتفاقای بدی بیافته ...

بازم ممنونم ازدلگرمیتون یکم ناراحتیم کمترشد باحرفتون مرسی

اخه نمیدونم فک میکردم ی چایی میوه میخوره میره منم ب حساب فامیلی گفتم زشته چ میدونستم ساده بودم 

اصلا دیگه باهاش رفت و آمد نکن یه موردی شبیه این برام پیش اومد با این تفاوت که زنش هم تو پذیرایی خواب بود پس دایی شوهرم  یا به عبارتی داماد برادرشوهرم بودمنم تو اتاق خواب بودم شوهرم رفته بود نانوایی که یهو یکی از پشت سرم بغلم کرد من فکر کردم شوهرم چشمم به دستاش افتاد دیدم پرموعه  فهمیدم شوهر من نیست از اتاق انداختنش بیرون بعد از این که شوهرم اومد بهش گفتم اونم به خاطر اینکه آبروریزی نشه بی سر و صدا از خونه انداختش بیرون  

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

[QUOTE=32108دست 5215]😐😐😐😐 معلوم نیست چی میگیسر صبحی اگه اون بی ادبی کرده شما چرا اینطور میکنی آد ...

خوب میزدیش وپرتش میکردی بیرون اصلا چرا وقتی

شوهرت خونه نیست  این باید بیاد اونجا و شما چرا راهش میدی 

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم🖤

اصلا دیگه باهاش رفت و آمد نکن یه موردی شبیه این برام پیش اومد با این تفاوت که زنش هم تو پذیرایی خواب ...

واقعا متاسفم براشون خداباید تاوان ایکاراشون پس بدن