2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی شما بدون هیچ مقاومتی وایستادین جیغی چیزی کتکی چنگی هیچ کاری نکردین ؟

اره جیغ زدم گفتم بی غیرت گریه کردم دستپاچه شدم فقط دلم خاس سرزمین نباشم بعدهم ازاتاق بیرونش کردم

اره جیغ زدم گفتم بی غیرت گریه کردم دستپاچه شدم فقط دلم خاس سرزمین نباشم بعدهم ازاتاق بیرونش کردم

توبه کن منم واس ارامشت دعا میکنم ولی سعی کن بااین حیوون دیگه یجا تنها نباشی

توبه کن منم واس ارامشت دعا میکنم ولی سعی کن بااین حیوون دیگه یجا تنها نباشی

دیگ حتی به چشمای خودم هم اعمتاد نمیکنم ایناهمش اعتماد بود وساده بودن خدانابودش کنه الهی

خب چرا راهش دادی من اگه شوهرم خونه نباشه درو روبرادرشوهر یا مردای دیگه فامیالای شوهرم باز نمیکنم از همون پشت در جواب میدم میگم شوهرم خونه نیست تمام

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

خب چرا راهش دادی من اگه شوهرم خونه نباشه درو روبرادرشوهر یا مردای دیگه فامیالای شوهرم باز نمیکنم از ...

اخه نمیدونم فک میکردم ی چایی میوه میخوره میره منم ب حساب فامیلی گفتم زشته چ میدونستم ساده بودم