2777
2789

تو تاپیک قبلیم مشکلمو نویسه بودم 

امشب خوابیدم شوهرم گوشیمو برداشت گشت همه چیزو فهمید 

کلی کتکم زد گف ۶ صبح هم گم میشی از خونه بیرون چیکار کنم حالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شما برا چی بدهی بالا اوردی وقتی نمیتونستی پرداخت‌کنی شاغلم ک نیستی پس چرا آخه

احمقی کردم انقد تو شرایط بدی بودم گفتم خودم سود میکنم پولشونو میدم با پول خودم کار میکنم

انقد حالم بده از مرگ حال بدتری دارم  اشکم بند نمیاد اصن خسته شدم نمیدونم چیکار کنم کجا برم

عزیزم خیلی بد ریسک کردی من درد بدهی رو کشیدم وحشتناکه الانم جدیدا ی مشکل دیگه ای برام رو شده بخاطر بی عقلی شوهرم باردارم هستم فقط خودخوری میکنم،الان من چی بگم تو دلت آروم شه اگ بتونی وام بگیری حداقل میتونی سفته هارو پاس کنی

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

فارکس کار هر کسی نیس که😐من خودم سر در میارم ولی هنوز انفد ریسک نمیکنم 

به بابام میگم بزام انجام بده😐باید چند سال تو کارش باشی مهارت که کسب کردی بری به شبه  نمیشه که😐 طلا و ماشین نداری ؟؟؟

چه جور همسریه که تو مشکلاتت نیست 

امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه 

و حتی تف نندازی صورتش 

. . .بعد‌ما‌بآرون‌میباره‌عطر‌آزادی‌‌                                  پرمیشه‌این‌خونه‌از‌رقص‌وگل‌وشادی                              ♀️)         (🐣🐾🌱؛'       'دیگه‌هیچ‌خاکستری‌از‌جنس‌ادم‌نیست'