2777
2789
عنوان

اینهمه بهم گفتید بگو به شوهرت بگو الان …

| مشاهده متن کامل بحث + 19934 بازدید | 378 پست
احمقی کردم انقد تو شرایط بدی بودم گفتم خودم سود میکنم پولشونو میدم با پول خودم کار میکنم

خب الان‌شرایطشو نداری بخوای بدهیاتو تسویه کنی حرف شوهرتو جدی نگیر ولش کن عصبی بوده ی چی گفته سعی کن با گفتگو حلش کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جور همسریه که تو مشکلاتت نیست  امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه  و حتی تف نندازی صورتش&nbs ...

اره دیگ مردا‌وقتی خودشون ی گندی میزنن زن بیچاره باید بسوزه اما اگه زن اشتباه کنه باید بره خونه بابا

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
خب الان‌شرایطشو نداری بخوای بدهیاتو تسویه کنی حرف شوهرتو جدی نگیر ولش کن عصبی بوده ی چی گفته سعی کن ...

صبح ک بشه حالا میرم از خونه میرم بازار سیاه ببینم شرایط فروش کلیه چجوریه 

اره دیگ مردا‌وقتی خودشون ی گندی میزنن زن بیچاره باید بسوزه اما اگه زن اشتباه کنه باید بره خونه بابا

لعنت بهش واقعا 

. . .بعد‌ما‌بآرون‌میباره‌عطر‌آزادی‌‌                                  پرمیشه‌این‌خونه‌از‌رقص‌وگل‌وشادی                              ♀️)         (🐣🐾🌱؛'       'دیگه‌هیچ‌خاکستری‌از‌جنس‌ادم‌نیست'

من شوهرم جالب اینه تا چندوقت پیش پول کم میاورد ب من میگف الان میگه برو از این خونه بیرون

فارکس کار هر کسی نیس که😐من خودم سر در میارم ولی هنوز انفد ریسک نمیکنم  به بابام میگم بزام انج ...

فک کنم شوهرنداریکه مردارو فرشته حساب کردی

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
من شوهرم جالب اینه تا چندوقت پیش پول کم میاورد ب من میگف الان میگه برو از این خونه بیرون

درسته من خیلی بی عقلی کردم ولی واسه پول بخاطر اینکه خود اشغالش کم نیاره همه کار کردم حتی چندبار تخمک هم اهدا کردم پولشو خرج خونه کردم

تو تاپیک قبلیت نوشتی 300 میلیون خب 300 تومن خیلی پول زیادیه شما زدی توی این کار بعد میخواستی پولشو واسه چی خرج کنی واسه خونه زندگیت؟ یا فقط خودت استفاده کنی؟ اگه فقط واسه خودت بوده باید خودتم جبرانش کنی اگه واسه خونه زندگیتون بوده شوهرتم تا جایی که میتونه کمکت کنه بقیه اش با خودته گرچه نمیدونم چجور میخوای 300 تومن جور کنی بدی مردم

الان عصبانیه صبر داشته باش اروم شه هیچی نگو .همون بهتر که فهمیده حالا با همفکری هم یه کاری میکنید اشکال نداره مرگ که نیس

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

مرد‌جماعت ذاتش خرابه فک میکنن زن جا خونبس اومده با هرشرایطشون بسازه زنم ممکنه ی جایی اشتباه کنه اونجا آدم میفهمه مردش واقعا مرده یان

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

🤣منظورم این بود ک میگی فکر کردم ک سودشو بگیرم اونو میتونی بگیری

بابا دگ‌شوهرتم کافر نیس ک 

حداقل ب پاس خدماتی ک کردی نمیاد ب دادت برسه؟

معمولا سعی میکنم چیز منفی نگم ولی تو دیگه کاملا رد دادی

با همین بی فکری هات که اون اشتباه رو مرتکب شدی و هی بزرگ و بزرگتزش کردی 

وقتشه یکبار برای همیشه منطقی فکر کنی دنبال راه چاره باشی

یعنی چی برم بازار سیاه 

تو یک‌خانم هستی