2777
2789
عنوان

سرخ کن گوسونیک یا فیلیپس؟؟!!

10243 بازدید | 28 پست

شما رو به خدا جواب بدین میخوام سرخ کن بخرم اما همش تردید دارم چه مارکی خوبه گوسونیک یا فیلیپس؟فیلیپس خیلی گرونه شما چه مارکی دارین چی باهاش درست میکنید از اینا که درش شیشه ایه داخلش معلومه خوبه یا نه راهنمایی کنید بتونم چیز خوبی بگیرم من توستر دارم ایا سرخ کن بدون روغن بکارم میاد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان این جواب سوال من بود

اگه استفاده میکنی بخر

وگرنه همون آون توستر و تابه دوطرفه ها کار راه میندازه

برای چه غذاهایی میخوای بخری؟

اول نیازشو باید پیدا کنی بعد بخر

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

استفاده اش خیلی خوبه 

من مادربزرگم داره خیلی راضی هست 

فیلیپس 

خیلی خوبه خدایی

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
برای حذف کردن روغن

من هرروز غذا درست میکنم یه بطری یه لیتری یک ماه بیشتر میره

اول عادت کن توی غذاهات کم روغن بریز ببین میتونید

مثلا خورشت اصلا روغن نزن یا یه قاشق فقط برنجم که میزنی

می مونه کتلت اینا که سرخ کنی اونا با روغن کم فایده نداره

برای کباب تابه و ماهی هم میشه کم روغن زد

سیب زمینی هم که بزار توی آون

دیگه چه مدل غذایی میخوای بپزی؟

ببین منم خودم خیلی دلم میخواد هواپز بخرم ولی هم گرونه هم خیلی استفاده نمیشه

پولتو برو طلا بخر که از دستت نره بعدا خواستی بخر

توی آف هم بگیر، امازون اف میزاره

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

من گوسنیک ۸لیتری دارم ازهمین ک جلوش شیشه س.خیلی راضی م و مرتببب ازش استفاده میکنم گاهی روزی چندبار سیب زمینی سرخ میکنم مرغ بادمجون ماهی ..نون گرم میکنم باهاش..حدود ۳ماهه دارمش و واقعا راضی م اصلا هم مثه توسترو فرو اینا نیس خدایی هم استفاده ش راحت تره هم کلا غذا توش با توستر متفاوته

من هرروز غذا درست میکنم یه بطری یه لیتری یک ماه بیشتر میره اول عادت کن توی غذاهات کم روغن بریز ببین ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

من مخالف مصرف روغنم ولی یه چیزی مثل بادمجون واقعا روغن زیاد میخواد همه رو میزارم رو دستمال کاغذی تا خشک شن همین دیگه دو دلم نمیدونم بخرم یا نه

من گوسنیک ۸لیتری دارم ازهمین ک جلوش شیشه س.خیلی راضی م و مرتببب ازش استفاده میکنم گاهی روزی چندبار س ...

عزیزم مبارکت باشه میشه بگی چند گرفتی؟

دیجیکالا گوسونیک مدل۷۵۸ زده ۳۷۰۰

اگه بتونی عکسش بفرستی ممنون میشم چون ظاهر گوسونیک قشنگتره داخلشم معلومه میگم همینو بگیرم

عزیزم مبارکت باشه میشه بگی چند گرفتی؟ دی جیکالا گوسونیک مدل۷۵۸ زده ۳۷۰۰ اگه بتونی عکسش بفرستی ممنون ...

منم از دی جی کالا خریدم همین قیمت..ببین من خواهرم فیلیپس داره من گوسنیک خریدم از نظر هردومون کاراییشون فرقی نداره تازه از نظر گنجایش شیشه ی جلو و طراحی داخلش منظورم اون سبد توی فیلیپسه برای گوسنیک ی صفحه ی تخته ک فضای بیشتری بهت میده ب نظرم چیزی از فیلیپس کم نداره تازه بهترم شاید باشه.ولی خب اون برنده و شما درواقع پول برند بودنشو میدی..عکس اومدم تو تخت درازکشیدم فردا حتما واسه ت میذارم

منم از دی جی کالا خریدم همین قیمت..ببین من خواهرم فیلیپس داره من گوسنیک خریدم از نظر هردومون کاراییش ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم

اگه همونی هست که دیجیکالا زده دیگه زحمت نکش دیدم عکسشو اگه همونی هست که شما داری قشنگه پس همونو میگیرم انشاالله که خوب باشه