2777
2789
عنوان

نصفه شبی سوالای بی جواب تو ذهنمه

220 بازدید | 21 پست

خیلی موقع ها حتی وقتی سرم به کاری مشغول یهو به فکرم میزنه این که من کیم؟ ما چرا به وجود اومدم؟ بودن ما تا کی ادامه داره؟ و زندگی کنیم که چی بشه 

میاد تو ذهنم منم هیچ جوابی براشون ندارم یهو بدنم سرد میشه اصلا حواسم از زندگی پرت میشه حتی وقتی در حال انجام کاری که دوستش دارمم

باید چیکار کنم بنظرتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر آدمی برای هدفی خلق شده تنها از طریق نماز مداوم میشه هدف رو پیدا کرد 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

قرار نیست ما با عقل محدود خودمون علم نامحدود رو همشو متوجه بشیم 

سعی کن وارد این فضا نشی 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
جواب بیشتر سئوالات از منابع معتبر میتونی پیدا کنی اما زیاد دنبالش نرو با جزئیات چون امکان داره به کف ...

آره واقعا چون مغز ما محدوده ولی باید یه چیزی باشه تا هدفم فکر کردن به این چیزا نباشه

قرار نیست ما با عقل محدود خودمون علم نامحدود رو همشو متوجه بشیم  سعی کن وارد این فضا نشی

لطفا دعا کنید دست از این فکرا بردارم بتونم به زندگیم برسم مثلا حتی یه بیرون رفتن ساده هم نمیتونم بدم اصلا تمرکز ندارگ

خوبه معنیش هم بخون قران یه داستانه کامل وقشنک بخونی واقعا ارامش میگیری .الا بذکرالله تطمعن القلوب&nb ...

ایشالا میخونم سر فرصت🤲🏻 ولی بنظرت از یه سوره بخوام شروع کنم چه سوره ای بخونم؟

فلسفه بخون

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
لطفا دعا کنید دست از این فکرا بردارم بتونم به زندگیم برسم مثلا حتی یه بیرون رفتن ساده هم نمیتونم بدم ...

ی مشاور درسی بود می‌گفت 

یه کش بکن دستت 

هر موقع فکرت بین درست یا کار حتی منحرف شد سریع کشو بکش تا با ضربه برگشت کش به دستت حواست جمع بشه 

یا بنویس فکراتو ذهنت باور می‌کنه بگو بعدا میرم سراغش ولی نرو 

ان شاالله میتونی 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا