2777
2789
عنوان

یکی اینجا دلش یه حرف خوب از ته دل میخواد...

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 31 پست
الهی خواست دلت و خواست خدا یکی باشه...

مچکرررم آبجی جوون 🥺😍💚

انشاءالله حال دل تو ام توووپ توپ باشه 😎

رَبِّ اِنِّی لِما اَنزَلتَ اِلَیَّ مِن خَیرِِ فَقیر                                        پروردگارا من به هرخیری که سویم بفرستی سخت نیازمندم;)
مچکرررم آبجی جوون 🥺😍💚 انشاءالله حال دل تو ام توووپ توپ باشه 😎

🥰😘

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم شب شماهم بخیر. من ۳۴ سالمه

عزیزم همه اینروزا میگذره، هر جوری خالی میشی سبک میشی همون کارو بکن، گریه کردن فیلم دیدن تنها شدن تو شب قدم زدن تو تاریکی تو تراس پشت بوم ها کنار پنجره نشستن کتاب خوندن موزیک یا نوحه شنیدن نماز و عبادت زیارات خودندن ب کسی کمک کردن، خیلی سخته تو دلت نریز بریزش بیرون،بعضیا با کار کردن و تمرکز کردن رو ی هدفی مثلا 6ماه تا یسال سبک میشن اینم خوبه برات ب آینده فک کن،ب چیزای قشنگ ب عزیزانت سعی کن کتاب های ماورا طبیعی بخونی مث دکتر جو دیسپنزا میدونی چون، از این حالت فانی و ماده دورت میکنه بهت نشون میده همه اینا تو نظر ما یعمر نظر خدا یلحظه هم نی، سعی کن سخت نگیری، توکل کن، دعا و زیارات زیاد بخون دعای صبر دعای حاجات شکر و... بذار عزیزانت خوشحالیتو ببینن بعد یسال دختر قوی باش، قربون خدا برم، هر چی خودش صلاح بدونه خیره، از خدا باا خواهش نخواه  کم نخواه زیاد و با افتخار بخواه خدا از ذلت خواستن قهرش میاد مگ کم فضل داره،نمیدونم حاجتات چیه ولی همه ما داریم دلت گنده باشه، ورزش باشگاه یا کلاس رقص برای روحیاتت خوبه،شنا،طبیعت گردی،مثلا پارک های بزرگ تهران چیتگر، یا شهرستان هر جای سر سبز الان پاییز برگای پاییزی هوای خنک، حالت و خوب کن رو ی هدفی تمرکز کن خود اموز یا اگه میتونی سوای شغل و کارت اگه کار میکنی ی مهارت جدید کلاس بری مثلا موسیقی نمیدونم، نقاشی هنر تابلو تکسچر پتینه پاپیا ماشه یا غذا هر چی چون نمیشناسمت مبگم،مراقب خودت باش عزیزم،تا از اتفاقایی ک برامون میوفته درسی ک باید نگیریم همچنان تو چرخشه،این دنیا، و اتفاقات ما اومدیم تا کامل تر شیم بزرگ شیم قوی بشیم هر کار خدا حکمتی داره ما هیچی ازش نمیدونیم گلم، لطفا واس منم دعا کن تو دلشکسته ای بخدا نزدیک تری منم برای حال دلت دعا میکنم،دعا کن ب خواسته هام برسم، چنساله راهم اونطوری ک میخوام هموار نمیشه، انگار تو قفس گیر کردم،همش احساس بال بال زدن و ب جایی نرسیدن دارم همش درونم تلاطم فقط وقتی خوابم بعضی وقتا بهتره، خیلی دلم میخواد از نظر کاری و مالی مسیرم و پیدا کنم ی جرقه معجزه ی روشنی بشه، زندگیم متحول بشه، ب اون آرزوهام برسم،امیدوارم آرزوهای توهم برات خاطره بشه عزیزم،من خیلی درکت میکنم منم مث تو اما سن کم تر اینارو تجربه کردم🥺🤍مراقب خودت باش خواهری هر وقت نیاز داشتی بیا خصوصی دردو دل کن گلم🌱🌼

عزیزم همه اینروزا میگذره، هر جوری خالی میشی سبک میشی همون کارو بکن، گریه کردن فیلم دیدن تنها شدن تو ...

ببخش عزیزم دیر جوابتو دادم اما وااااقعا خوشحال شدم که یه دوست مهربون مجازی وقت گذاشت و واسم از حال خوب و توکل به خدای مهربونم گفت. من مدتیه حالم خوب نیست تو امضام هست دلایلش و تا این لحظه معجزه خدارو با تمام وجودمون حس کردیم هزار بار شکر.. آدمیزاده دیگه یه وقتایی دلش به دعای خیر بقیه گرمه وگرنه خدا همیشه هوامو داشته و لطف و کرمشو ازم دریغ نکرده. الهی آنقدر به خدا نزدیک بشی که جبران همه کمبودها ‌‌‌‌و نرسیدنهای زندگیت بشه. واست یه آرامش و شادی از ته دلت ارزومیکنم دوست مهربونم🥰

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
ببخش عزیزم دیر جوابتو دادم اما وااااقعا خوشحال شدم که یه دوست مهربون مجازی وقت گذاشت و واسم از حال خ ...

خواهش میکنم گلم،خداروووووووووشکر، انشالله ک همیشه همین طور باشه، خیلیی ممنون عزیزم

سلام ...😀 گاهی همه چی خوب پیش میره و گاهی کند ! 

گاهی اطرافیان و نزدیکان از همه و بشدت تر ضربه میزنن ! 

گاهی صبر کم میشه ! گاهی دل میگیره ! 

ووووو گاهی همش خنده و شادی😀🙆‍♀️ یکم فکر میکنیم میبینیم باز خداوند هست و موجب آرامش ... ( عزیزم یکم فکرت مشغوله چند وقته و ذهنت درگیر) = ب خودت آرامش بده که میدونم ادم صبوری هستی،، اتفاقا این مواقع بدتر میشه حال روحی= صبر لبریز میشه گاهی!!! ذهنت رو ازاد بزار، و انرژی مثبت بده ب خودت( این مهمه)

حال خوب واست فرستادم😀 اینم یکی دیگه

انی ربی رحیم ودود = دعای حضرت شعیب( ع) برای ایجاد آرامش      سوره هود آیه ۹۰ 

موووفق باشی 😀😊

سلام ...😀 گاهی همه چی خوب پیش میره و گاهی کند !  گاهی اطرافیان و نزدیکان از همه و بشدت تر ...

ممنون مهربونم خیلی چسبیدا😊🥲

سلام وقتتون بخیر امکان داره درخواست بدم یه سوال ازتون دارم 

اینجا بفرمایید

میگذره ، غصه نخور

🌺🌺