2777
2789

دیشب خواب دیدم این کلمه روی بدننم تتو شده بعد اینکه از حموم درومدم و جلوی اینه دیدم که این نوشته تتو شده البته ادامه هم داره و من یادم نیست alcon people

معنیش میشه مردم آلکون شاید یه قوم جدیدن😂

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
معنیش میشه مردم آلکون شاید یه قوم جدیدن😂

به زبان عربی میشه ویرانگر جهان هستی ولی نمیدونم درسته یا نه توی گوگل زدم این و نوشت توی یوتیوب زدم قبلا سرچ شده و میاره اما نتم ضعیفه،اما چرا همچین خوابی دیدم برام عجیبه..‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به زبان عربی میشه ویرانگر جهان هستی ولی نمیدونم درسته یا نه توی گوگل زدم این و نوشت توی یوتیوب زدم ق ...

نه دیگه مگه ما پارسی نیستیم؟

بعد مگه نمیگی این جمله تو نوشته شده بود خب این جمله انگلیسی ربطی به عربی نداره 

میگم شاید قراره یه چیزی شبیه زامبیا حمله کنن بعد به تو الهام شده

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
نه دیگه مگه ما پارسی نیستیم؟ بعد مگه نمیگی این جمله تو نوشته شده بود خب ایت جمله انگلیسی ربطی به عر ...

نه اینگلیسی نیست و لاتینه لاتین و به عربی ترجمه کردم این معنی و گرفت من صبح بیدار شدم ذهنم خیلی درگیر بود عجیب تر اینکه تو خواب وقتی بهش دست میزدم انگار صحنه های خون و خون ریزی میدیدم خیلی ذهنم ودرگیر کرده نمیدونم واقعا یک هفته است اتفاقای عجیب داره برام میوفته و برای هیچکدوم هیچ جوابی ندارم،جالبه همه این اتفاقا درست زمانی میوفته که بیخیالم و دارم زندگی عادی مو میکنم و درس میخونم،خیلی عجیبه خیلی

نه اینگلیسی نیست و لاتینه لاتین و به عربی ترجمه کردم این معنی و گرفت من صبح بیدار شدم ذهنم خیلی درگی ...

اتفاقات عجیب میوفته برات؟! چه اتفاقی

اتفاقات عجیب میوفته برات؟! چه اتفاقی

نمیشه همش و تایپ کرد مثلا چهارشنبه هفتع پیش من و دوستم بیرون بودیم داشتیم بر می‌گشتیم خوابگاه پشت پنجره ای که کاملا با تلق پوشیده شده سایه دیدیم هردومون و پنجره رو پیوسته دیدیم من ترسیدم و فرار کردم (درحالت عادی سایه ادم روهم نمیشه پشت پنجره دید چون میگم پوشیده شده کاملا)وقتی برگشتیم دو دقیقه بعد پنجره ها مثل حالت قبل بود انگار نه انگار چیزی بوده اونجا از اون شب به بعد همه چی شروع شد انگار شبا تا صبح نمی تونستم بخوابم یا می‌خوابیدم راس ساعت سه از خواب می پرم و الانم که این خواب،واقعا موندم چرا من😑

نمیشه همش و تایپ کرد مثلا چهارشنبه هفتع پیش من و دوستم بیرون بودیم داشتیم بر می‌گشتیم خوابگاه پشت پن ...

شاید طلسمت کردن 

بعد ساعت ۳ از خواب پریدن نشونه خوبی نیست 

سعی کن قرآن بخونی و بسپاری به خدا 

یکم گشت بزنی دعاهای مربوط به دور شدن اجنه یا این چیزا رو بخونی و بدونی همه این موجودات رو خدا فرستاده و کاری نمیتونن کنن و اگه از خدا بخوای ازت محافظت کنه مثل این میمونه به بزرگ تره همه موجودات داری میگی پس خیلیییییی و بی شمار قدرت داره 

یا یه چیزه دیگم داره 

احتمال داره توهم میزنی یا بهشون زیاد فکر میکنی آدم ناخداگاه یه چیزایی تصور میکنه که واقعی نیستن 

شاید طلسمت کردن  بعد ساعت ۳ از خواب پریدن نشونه خوبی نیست  سعی کن قرآن بخونی و بسپاری به ...

اخه من تنها ندیدم دوستمم دید،نه متاسفانه اعتقاد آنچنانی هم بهشون ندارم و انقد درس دارم که بهشون فکرم نمیکنم،ولی بازم دمت گرم مرسی♥️

اخه من تنها ندیدم دوستمم دید،نه متاسفانه اعتقاد آنچنانی هم بهشون ندارم و انقد درس دارم که بهشون فکرم ...

خواهش میکنم گل من😁❣️