2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اروم باشدراز بکشبذار همش دعوا کننباور کن تهش نه طلاق میگیرن نه چیزیمثل دو تا کبوتر عاشق برمیگردن به ...

اره درسته هوف گردنم اینقد درد میکنه مامانم همش بلم درد دل میکنه اخه من چی کنم🥲🥲

اره درسته هوف گردنم اینقد درد میکنه مامانم همش بلم درد دل میکنه اخه من چی کنم🥲🥲

درکت میکنم

سعی کن اصلا به یه کلمه از حرفاش هم گوش نکنی. ذهنت رو بنداز روی یه موضوع دیگه. بعد الکی بگو اره مامان راست میگی

همین

یا خودت رو بزن به خواب

🌷🌷👏

من که اصلا انرژی و حوصله ندارم انگاری همش بیحال و خسته امبس که از بچگی دائم دارم بخاطر دعواهاشون است ...

🥲🥲نمیدونم ولی منم همین شدم دیگ حوصله بحث ندارم نه انرژی نه چیزی تازه فهمیدم از همینه تو گفتی فهمیدم دلیلشو هعی

🥲🥲نمیدونم ولی منم همین شدم دیگ حوصله بحث ندارم نه انرژی نه چیزی تازه فهمیدم از همینه تو گفتی فهمید ...

ان شاالله زودتر مشکلات ما و همه اونایی که مثل ما هستن حل بشه

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن