طرز تهیه:
1 لیوان کنجد و تفت بدید در حد ۵ دقیقه کافیه
یک ظرف جدا نصف لیوان شکر و روی شعله ملایم بزارید تا آب بشه و دوسه دقیقه قل بزنه یه قاشق کره اضافه کنید آب شد کافیه کنجد و اضافه کنید به شکر آب شده یکم هم بزنید یک قاشق شیره انگور یک قاشق ارده هم اضافه کنید و هم بزنید...
حالا یه سینی بردارید سطحشو یکم روغن مالی کنید حالا اندازه گردو از مواد بردارید بزارید روی سینی با گوشت کوب حسابی صاف کنید مواد و تا نازک بشه و بزارید توی ظرف تا خنک بشه و زودم خشک میشه و قابل خوردن..
چند نکته: حین کار ممکنه موادتو سرد بشه و بهم بچسبه بزارید روی شعله فوری گرم میشه و دوباره نرم میشه و میتونید به کارتون ادامه بدید من خودم چند بار روی شعله گذاشتم تا تموم شه_من چند تاشم گردوی خورد شده گذاشتم و با گوشت کوب صاف کردم هرمغزی خواستید بزنید دلبخواهیه
