2777
2789
نه باعث سقط میشه تا هفته 6 که مثل قبل بخور بعدش بکن روزی یکی بعد دو روزی یکی بعد سه روزی یکی و در نهایت حذف کن
خدا جونم مرسی که داداش جون و زن داداش جونم بعد 11 سال انتظار دلشون شاد شد😍خدایا قسمت همه منتظرا بشه انشالله.عزیز دل عمه بی صبرانه منتظرم ببینمت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پلی هستی قطعش نکن یا لااقل با دکترت مشورت کن من که قرصم میخوردم
خدا جونم مرسی که داداش جون و زن داداش جونم بعد 11 سال انتظار دلشون شاد شد😍خدایا قسمت همه منتظرا بشه انشالله.عزیز دل عمه بی صبرانه منتظرم ببینمت😍
تنبلی داشتم دکترم انقد بی سواده که یه حرف درست و حسابی نمیزنه به ادم.واسه دوهفته دیگه از یه دکتر خوب وقت گرفتم میخوام بدونم تا اون موقع باید چیکار کنم
من به معجزه ایمان دارم
منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم. همین که فهمیدم باردارم قطع کردم. الانم تو ماه چهارمم. ولی من خیلی منظم مصرف نمیکردم
هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)
البته اینو بگم من وسط های سیکلم چون خیلی ناامید بودم متفورمین رو قطع کردم و رفتم سراغ ورزش. وقتی فهمیدم باردارم دو هفته بود نمیخوردم. حتما با دکترت مشورت کن. وضعیت بدن هر کسی فرق داره.
هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)