2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

485 بازدید | 26 پست

منو همسرم همدیگه رو خیلی دوس داریم چند روز پیش با هم دعوامون شد ومن خیلی عصبانی شدم وبه همسرم بد وبیراه گفتم الان دو هفته س بهم بی توجهی میکنه نه زنگ میزنه نه براش مهمم دوبارم ازش معذرت خواهی کردم اما قبول نکرد... پیامم بهش دادم جوابمو نداد... جای خوابشم عوض کرد... کلا مگه میشه کسی که ادعای دوس داشتن داره یهویی اینقدر تغییر کنه.. وبهت بی تفاوت شه..ونگرانت نباشه... دیگه نمیخامم دوباره ازش معذرت بخام.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اینک زیادی معذرت خواستی 

ولش کن 

بی اهمیت شو درست میشه 

زیادی اصرار کنی بدتر میشه 

یعنی جی جای خوابشو عوض کرده 

رو بهش نده

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
شاید انتظار بعضی چیزا رو ندا‌شت الان متعجب و افکارش بهم ریخته

اره خب... انتظار نداشت بهش بی احترامی کنم ولی خب اونم کاری رو انجام داد که نباید میداد ومیدونست من از انجام اون چقدر ناراحت میشم.. 

اره خب... انتظار نداشت بهش بی احترامی کنم ولی خب اونم کاری رو انجام داد که نباید میداد ومیدونست من ا ...

به اوضاع کاملا اشراف ندارم که بتونم به درستی قضاوت کنم. ولی تا جاییکه میتونید زندگیتون حفظ کنید

به نظرم عاشق نیست نمیگم دوستت نداره ولی عاشق نیست آدم عاشق باشه یه روزم نمیتونه تحمل کنه

دوستم داره عشقمون زبانزده اقوام ودوستانه وواقعانم خیلی بهم محبت میکنه ولی کلا وقتی قهر میکنه یه ادم دیگه میشه