2777
2789
عنوان

میشه خواهرانه راهنماییم کنید😭

667 بازدید | 75 پست

من مشکلم تو تاپیکام هست اما خیلی حالم بده ازین طلاق  و واقعا انگار دارم دیونه میشم

ما‌تو مراحل دادگاهیم

بنظر شما فرصت دیگ بدم ی سال یا دوسال دیگ عقد بمونم فایده داره؟؟؟

ی خلاصه بگم ی ساله عقد کردیم و از اول شوهرم تو سایتای شرط بندی بود بدهی زیاد بالا اورد خونشو فروخت،سراین قضیه ب‌خودکشیم‌رسید

تعهد گرفتم ک نره بعد تعهد ی بار رفت و چهار ماه نرفت تا چند وقت پیش ک متوجه شدم..و متوجه شدم داروی افسردگی چندساله میخوره و قبلن ب مواد اعتیاد داشتو ۶ماه کمپ بوده..

میدونم راه عقلانی چیه اما دل کندن خیلی سخته

سنتی بودیم اما خیلی مهربونه و محبت میکنه و کلی گریه و التماس کرده

میترسم بعد جدایی دووم نیارم 😟

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

دل بکن تا جان نکندی

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم

خب حرف همسرتون و خانوادتون چیه الان که توی مراحل طلاقین؟

من از جنگ و دعوا خوشم نمیاد دوست دارم با همه دوست باشم🙂❤️                                                               💫

این مشکل خونه خراب کن سر زندگی منم اومد 😔😔😔😔😔خدا لعنتت کنه باعث و بانیشو این سایتای شرط بندی رو .دست خودش نیست من میفهمم شوهرت چی می‌کشه .آدم نمیتونه باهاش کنار بیاد هی می‌ره جبران کنه هی بدتر میشه 

چقد سخت  دل یه چی میگه عقل یه چیز دیگه هعیییی

دقیقااا خیلی سخت 

دلم داره میگ برگردم عقلم میگ شاید بری چند سال دیگ جداشی نمیدونم

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

اگر الان اعتیاد نداره چرا یه فرصت نمیدی عزیزم حق طلاق ازش بکیر و یه فرصت دیگه بهش بده باهم مشهد برین در حضور اقا ازش قول بگیر

خدای نکرده بدقولی کرد خب حق طلاق باهاته دیگه و دیگم دلت نمیسوزه

البته من در این حد که گفتی نظرمو دادم 

این مشکل خونه خراب کن سر زندگی منم اومد 😔😔😔😔😔خدا لعنتت کنه باعث و بانیشو این سایتای شرط بندی رو ...

اخه سر چیز الکی هم که نیست خونه رو میزارن رو شرط مردم ازارا

کمکش کن

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بدون شک طلاق بگیر، ممکنه بعدا پای بچه بیاد وسط و هزار تا مشکل جدید ایجاد بشه، همه مردها دوران عقد مهربون هستند.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام