2777
2789
عنوان

میشه خواهرانه راهنماییم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 75 پست
این مشکل خونه خراب کن سر زندگی منم اومد 😔😔😔😔😔خدا لعنتت کنه باعث و بانیشو این سایتای شرط بندی رو ...

چطور شوهر شماهم تو این کار بود ؟؟؟؟

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
به نظر من با روانپزشک خودش صحبت کن بپرس دقیقا مشکلش چیه و چه داروهایی میخوره و شدتش در چه حده ، با م ...

من شهرستانم دکتر خودش تهرانه دسترسی ندارم..

الانم ک تو این مراحلم اعتیادم مطمین نیستم ترک کرده یا نه

اما خب شرط بندیشم هست

مشکلم یکی دوتا نیس😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان که اعتیاد نداره  بعدم چشمش ترسیده احتمالا دیگه شرط‌بندی نکنه  طلاق نگیر  امضا ...

اره متوجهم اما خب مشکلات من زیادن😢

الان که اعتیاد نداره  بعدم چشمش ترسیده احتمالا دیگه شرط‌بندی نکنه  طلاق نگیر  امضا ...

با شک و تردیدم چ کنم😢داروهاش 

یکمم دروغ میگ متاسفانه

بعدم حس میکنم دیگ همه فهمیدنو ی خرمتایی ریخته شده انگار نمیشه برگشت😞

توهم زیاد بوده شوهر من ی میلیارد و خورده ای

ولی الان دیگه نمیکنم .اولشم نمی‌دونستم قماره داداش کوچیکم اومد گفت ی بازی یاد گرفتم از توش پول در میاری رفتم تو بازی هی ده تومن ده تومن بازی کردم سرگرمی .بعد پول زیاد ریختم .یهو می‌دیدم پول زیاد میبرم وسوسه میشدم دوباره میباختم دوباره واسه از دست دادن پولام ناراحت بودم پول قرضی بود حقوق خودم بود واسه جبران هی رفتم هی بدتر شد تاجایی ک دیگه ضرر زیاد شدشوهرم فهمید زندگیمون بهم ریخت هروز دعوا حتی الآنم هروز سرکوفت میزنه بهم میگه  بیماری روحی گرفتم شوهرم اعتیاد پیدا کرد از فکر و خیال خودم حملات عصبی بهم دست داد با آمبولانس اومدن بردنم ناراحتی اعصاب گرفتم الآنم قرص میخورم ولی پولیه ک رفته و کاریش نمیشه کرد من چشممو رو اون پول بستم چون کاری از دستم برنیومد دیگم طرفش نرفتم ولی ناراحتی ها و اعصاب خوردی هاش و خاطره تلخش موند .خدا الهی ازشون نگذره همش دامه .شوهرم باید ب جایی برسه ک بتونه چشمشو رو اون ی میلیارد برنده و بفهمه دیگه اون پول برنمی‌گرده اونوقت اونم مثل من دیگه سمتش نمیره

البته من گفتم بدرک بدهی فقط بزار کنار چند ماه بود چیز مشکوکی ندیدم اما دوباره رف

شوهر من نگفت ب درک هروز میگه هرچی عقب موندیم سر اون کار تو بود .مال من سال ۹۹بود با ۴۰۰تومن تو تهران خونه میدونستم بخرم با اون پول

شوهر من نگفت ب درک هروز میگه هرچی عقب موندیم سر اون کار تو بود .مال من سال ۹۹بود با ۴۰۰تومن تو تهران ...

چقد سخت درک میکنم کاملا

اره اما من میترسیدم دوباره تکرار بشه

و متاسفانه ک ب مراحل طلاق رسیدیم

اخه من از روز اول عقد هی ادامه داد

دوروز بعد عقد کارش ب خودکشی رسید من فقط میگفتم نرو😭

زندگیمو گرفت

چقد سخت درک میکنم کاملا اره اما من میترسیدم دوباره تکرار بشه و متاسفانه ک ب مراحل طلاق رسیدیم اخه ...

اگه بتونه نره سمتش بقیشو سخت نگیر .اون بازی بر اساس روان شناسیه با روان آدم بازی می‌کنه دست خود آدم نیست من همین الآنم ک راجبش حرف زدم بدنم لرزه افتاد .کل سیستم بدنتو کل فکرتو ذهنتو درگیر خودش می‌کنه واقعا دست خودم نبود هی میرفتم دوباره پول میریختم توش ک جبران کنم هی اوضاع بدتر میشد .فقط باید بفهمه ک اون پول رفت و تمام و از اون تو پول نمیشه درآورد .اینو بفهمه تمومه .و روانش بذکلی آسیب دیده مثل ی ورشکستی خیلی بزرگ میمونه ادمو داغون می‌کنه باید حتما دارو مصرف کنه و از فکرش بیاد بیرون نباید با کسی حرف بزنه در رابطه نباید واسه کسی تعریف کنید چون هی ب ذهنش یاد آوری میشه باید این خاطره ی بدو کنار بزارید و حرفی نزنید و فقط تو زندگی تلاشتونو زیاد کنید .گوشیشو ساده بگیره دستش ک ندونه بره سر بزنه ب سایت .تحت درمانم باشه تا سلامت روانش برگرده