الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر خانم نه گفت ولی عقد کردند و چند سال نشد همسرش از دست داد و حالااون خانم با دخترش زندگی میکنه
ازدواج هم نکرده و نمیکنه
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
یکی رو میشناسم سر عقد بله نمی گفت فقط گریه می کرد یهو خواهر شوهرش عین خنگا الکی داد زد گفت مبارکه دست میزد بعد عاقد گفت نمیشه من نشنیدم خلاصه بعد از کلی معطلی عروس گفت بله اونم با بغض 😔
خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
باورت نمیشه دختره تو روستا بود با پسره با گوشی اشنا شده بوده همسایه مامانبزرگمینا خلاصه شب عروسی از ارایشگاه رفته با پسره بعد نصفه شب برگشته بود خونشون
تهش دوماد طلاقش داد توافقی جداشدن همون پسره ک باهاش فرار کرد اومد اینو گرفت هیچچچچ خواهرشم گرفتن واسه اون یکی داداشش
اون پسره بیچاره هم بعد ۱سال با یکی دیگ ازدواج کرد
دختره هم بشدت خوشبخت شده
ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)